FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo nu mai transferă jucători, dar aduce antrenori: Flavius Stoican preia echipa a doua

Flavius Stoican
Flavius Stoican

Articol de - Publicat joi, 14 iulie 2011 00:00 / Actualizat joi, 14 iulie 2011 15:55

Dinamo se reinventează în acest sezon. Şefii din Ştefan cel Mare l-au numit astăzi pe Flavius Stoican în funcţia de antrenor principal la echipa a doua.

În vîrstă de 34 de ani, fostul internaţional este unul din preferaţii lui Cristi Borcea, care a decis să mizeze în acest an pe noul val de tehnicieni: Liviu Ciobotariu a fost numit principal la Dinamo după ce şi-a făcut ucenicia la echipa a doua, iar Flavius Stoican pare să-i calce pe urme.

Obiectivul lui Stoican este o clasare cît mai sus în ierarhia Ligii a II-a şi promovarea jucătorilor tineri, care să facă apoi pasul la prima echipă.

Flavius Stoican s-a retras din cariera de fotbalist în vara trecută, cînd a preluat funcţia de antrenor principal al echipei CSM Reşiţa, cu care a terminat pe locul 8 în seria a 5-a din cel de-al treilea eşalon.

Ca jucător, Stoican a evoluat la Dinamo în 36 de meciuri pe parcursul a două sezoane, reuşind să marcheze şi un gol. Fundaşul a a mai jucat la Universitatea Craiova, Şahtior Doneţk şi Metalist Kharkiv.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
jumega
jumega  •  14 Iulie 2011, 16:09

ce mentalitate, sa transferi de dragul transferurilor, toate stifturile mercenare si libere de contract care se vede cat progres au adus fotbalului autohton, nu vine nimeni de doamne ajuta din urma sa arate a fotbalist adevarat! buna politica de a strange tineri si de a-i forma, cu antrenori tineri si cu mentalitate, alta decat "focul la ei", costa si mai putin si asigura un viitor, atat la club cat si fotbalului in general!

doru5
doru5  •  14 Iulie 2011, 14:03

Numai sa nu ii invete pe aia sa vanda meciuri...dupa cum a facut el cu Lazio !!!!

adydorin
adydorin  •  14 Iulie 2011, 13:29

In sfarsit incep sa ma bucur de noua fata a lui dinamo si de cum decurg lucrurile acolo....incepe sa-mi placa faptul ca la dinamo se mizeaza pe noua gerenatie cred ca suntem pe drumul cel bun si doar daca exista continuitate se poate face performante...sper ca sa nu isi suceasca gandurile cei din conducere si dupa cateva jocuri nereusite sa inceaa sa taie in carne vie.......sper sa se continue pe linia asta.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează