FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo nu mai vrea alt scandal! Decizia luată de Ionuț Negoiță în cazul lui Kevin Bru pentru a scăpa de sancțiunea FIFA!

Articol de - Publicat marti, 17 decembrie 2019 13:21

DINAMO. Finanțatorul Ionuț Negoiță va plăti toate datoriile pe care le avea la internaționalul din Mauritius Kevin Bru pentru contractul reziliat pe 31 octombrie.

Într-o perioadă tumultoasă, plină de probleme, de conflicte, cu salarii întârziate, cu antrenorul și conducătorii amenințați cu demiterea, Dinamo putea avea dureri de cap și cu un jucător plecat din Ștefan cel Mare în urmă cu o lună și jumătate. 

Mijlocașul Kevin Bru, 30 de ani, internațional în Mauritius de origine franceză. Pe 1 noiembrie, clubul anunța că s-a despărțit de Bru „pe cale amiabilă. Îi dorim mult succes în carieră”. Dar nu îl plătise. Și fotbalistul a dus cazul la FIFA, cerându-și banii. O decizie în acest dosar era programată chiar pentru această săptămână.

Surse din Mauritius susțin însă că, în ultima clipă,Dinamo a dat înapoi. A cedat. Nu vrea o sancțiune de la forul mondial. Și îi va plăti lui Bru zilele următoare tot ce îi datora pentru contractul ce a durat între 1 iulie și 31 octombrie. Iar cazul se va închide la FIFA. 

600.000 de euroeste cota de piață a lui Kevin Bru, potrivit transfermarkt.de

14 selecțiiare Bru la naționala din Mauritius, pentru care a înscris un gol

Citește și:

EXCLUSIV Cornel Dinu, rechizitoriu dur: „Nistor să vorbească mai rar” + „Uhrin e o victimă colaterală” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
vasy86le
vasy86le  •  17 Decembrie 2019, 19:51
Postat de vasy86le pe 17 Decembrie 2019, 19:50

Ce ai mai vreai sa faci si tu "foamea" la Dinamo, sa castigi si tu acolo vreo 10.000 euroi luna,r fara sa faci mare lucru..

Scuze, era pt ala de mai jos.

vasy86le
vasy86le  •  17 Decembrie 2019, 19:50
Postat de madalin_eivissa pe 17 Decembrie 2019, 15:46

***

Ce ai mai vreai sa faci si tu "foamea" la Dinamo, sa castigi si tu acolo vreo 10.000 euroi luna,r fara sa faci mare lucru..

rocky2
rocky2  •  17 Decembrie 2019, 17:58
Postat de ffdp pe 17 Decembrie 2019, 15:45

nu va suparati cine este ... ''Kevin Brut ''??? '' DINAMO. Finanțatorul Ionuț Negoiță va plăti toate datoriile pe care le avea la internaționalul din Mauritius Kevin Brut '' NU EXISTA ARTICOL FARA GRESLEI !!!! asa este cand esti angajat pe pile ...in urma cu 20 de ani nu gaseai o greseala in tot ziarul !!! acum gasesti greseli la fiecare articol .....EU AM ''4 CLASE '' si nu gresesc atat ...daca ma angajez la GSP cred ca ajung '' brigadier '' sef de echipa cu ''4 clase''

Brut e o sampanie de la Borcea parcă...:)))

Vezi toate comentariile (10)
Comentează