FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

”Dinamo nu produce bani, doar pierde” » De ce Real Madrid va juca un amical în mai cu Fenerbahce la Istanbul

Articol de - Publicat miercuri, 27 martie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 27 martie 2013 18:01

Real Madrid urma să sosească în România pentru un amical de lux contra Stelei în luna iulie.

Însă afacerea a picat întrucît roş-albaştrii n-au dorit să se complice ca să amîne prima etapă de campionat, iar Laurenţiu Reghencampf a considerat că un astfel de eveniment i-ar fi deconcentrat pe fotbalişti în vederea sezonul intern şi internaţional. A doua variantă pentru "galactici", un amical cu Dinamo nu a fost luată în calcul de către organizatorii români ai evenimentelor fotbalistice de lux.

Astfel că trupa blanco va evolua, mai mult ca sigur, se discută semnarea actelor, la Istanbul contra lui Fenerbahce, considerată cea mai iubită formaţie din Turcia. "Nu ne mai milogim de Dragomir". La Istanbul va fi spectacol, 50.000 de oameni ce vor fremăta în tribune, peste ceea ce ar fi putut fi în România cu altă echipă în afară de Steaua.

Cu Dinamo s-ar pierde bani, nu este rentabil. Am avut experienţa meciului cu Barcelona din vara 2012, dar atunci am pierdut jumătate de milion de euro, din mai multe motive", au explicat organizatorii români. "Cu Barcelona a fost denigrat evenimentul şi de către oameni importanţi din România, precum Mitică Dragomir.

Şi nu vreau să mă mai milogesc să amînăm prima etapă de campionat, astfel că ducem Real Madrid în Turcia", a comentat şi Adrian Thiess, cel ce-a adus trupa catalană la Bucureşti, vara trecută.Roş-albii nu s-au ales în 2012 cu nici un ban de pe urma amicalului, ci "cu o imagine pozitivă, dar şi cu bilete-cadou de peste 100.000 de euro, pe care le-au dat cui au dorit dînşii. Firma care a adus Barcelona în România a investit două milioane şi jumătate de euro, dar s-au pierdut foarte mulţi bani, peste ceea ce se preconizase".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
adimutu14
adimutu14  •  28 Martie 2013, 13:26

Dumitru Dragomir are probleme mintale grave!!! Nici nu stiu cum a putut sa ajunga asa de sus in fotbalul romanesc. Pacat...poate si din cauza lui nu vom mai avea amicale de genul asta disputate in Romania.

statham_j
statham_j  •  27 Martie 2013, 22:13
Postat de conasu_boeru pe 27 Martie 2013, 21:13

Burduhanosul ala de Thiess, credea ca o sa-si umple buzunarele la Bucuresti in plina criza economica ! A fost un moment delicat atunci, era in plin campionat, erau framantari de tot felul la Dinamo, agramatul de la Liga a facut special aceste declaratii fiind vocea lui Jiji, care nu i-a picat deloc bine ca Dinamo a jucat cu Barcelona , biletele destul de piperate, cu siguranta daca se intampla anul acesta era alta poveste, dar asta e....vor mai fi ocazii !

da' de ce va consumati atata pentru ce vomita un bisnitar? daca era un om serios, cu minime cunostinte de economie , facea un studiu de piata......si foarte usor ar fi iesit in castig....bine, un castig decent, nu un tun..... fara suparare, fraier esti tu ca-i dai explicatii bisnitarului astuia...... si ti-o spune un stelist....

leroiv72
leroiv72  •  27 Martie 2013, 21:40

dincolo de polemaica cine vinde mai bine(steaua sau dinamo), intotdeauna am spus ca aceste amicale jucate in timpul sezonului nu fac decat rau, in nici un caz bine! amani o etapa de campionat(care e un meci oficial, cu miza sa) pt a juca un amical cu , ok, o mare echipa a lumii! dar...ce mare lucru inveti, acumulezi dintr'un astfel de meci? cand toti jucatorii asteapta finalul meciului sa vaneze tricourile adversarilor, sa faca poze, etc. altceva e cand joci in competiile europene, meci oficial! dar milogi cum suntem, gata! repede, buluc...jucam cu barca, cu real, etc...rahat in ploaie! s'a vazut si dinamo anul trecut...si e valabil PT ORICARE ECHIPA!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează