FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Fanii lui Dinamo anunță că l-au convins și pe Janusz Gol să accepte mai puțini bani

Janusz Gol continuă la Dinamo +22   FOTO
Janusz Gol continuă la Dinamo

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 ianuarie 2021 07:10 / Actualizat miercuri, 20 ianuarie 2021 08:14

Suporterii-acționari ai lui Dinamo au anunțat că l-au convins și pe polonezul Janusz Gol, 35 de ani, să continue în Ștefan cel Mare și să accepte micșorarea contractului.

La puțin timp după ce au anunțat că Deian Sorescu și Ante Puljic vor continua la Dinamo, suporterii „câinilor” au emis un nou comunicat, prin care anunțau că experimentatul mijlocaș Janusz Gol a fost convins să accepte micșorarea contractului.

Comunicat DDB: „Janusz Gol va rămâne jucătorul lui Dinamo”

DĂM GOL ȘI RĂSTURNĂM ARENA NAȚIONALĂ, CÂINILOR!

Știm că e târziu, dar așa stau lucrurile, facem ce trebuie indiferent de oră!DDB a finalizat discuțiile cu încă un jucător important pentru planurile noastre.

Janusz GOL a acceptat diminuarea salariului și va rămâne în continuare jucătorul lui DINAMO! Îi mulțumim pentru deschidere și suntem convinși că nu va regreta alegerea de a rămâne în HAITĂ!

Anunțul vine la doar câteva ore după ce am dezvăluit că am reușit să ne păstrăm la echipă și căpitanii; Sorescu și Puljic rămân cu BANDEROLA SFÂNTĂ pe braț!

LANSĂM ACUM ȘI BILETELE PENTRU MECIUL CU GAZ METAN. Prețul unui bilet e 5 RON și nu ne oprim până nu facem SOLD OUT! HAIDEȚI SĂ RĂSTURNĂM ÎNCĂ O DATĂ ARENA NAȚIONALĂ, CÂINILOR! - Comunicat DDB

Mijlocașul central de 1,82 de metri a debutat în prima ligă poloneză în ediția 2008/2009 la Belchatow, unde a stat trei ani, marcând de 3 ori în 68 de meciuri. În 2010, a bifat prima din cele 8 selecții la naționala țării sale. În același a ajuns la Legia Varșovia, acolo unde a jucat în grupele Europa League.

 Trei ani a petrecut în capitala Poloniei, a evoluat în 87 de meciuri și a marcat 8 goluri, oferind și 9 assist-uri în toate competițiile. Ulterior, a strâns 5 ani în Rusia, la Amkar Perm, pentru ca în ultimele două sezoane să evolueze la Cracovia

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
Captură Digi Sport
+18 FOTO

DDB a bătut palma cu alți jucători esențiali pentru Dinamo

Programul socios „Doar Dinamo București” a anunțat marți seară că a ajuns la un acord cu Ante Puljic (32 de ani, fundaș central) și Deian Sorescu (23, mijlocaș dreapta). Aceștia vor continua în „Groapă”!

DDB a ajuns la un acord și cu Diego Fabbrini (cel mai bun dinamovist conform parametrilor InStat), Vlad Achim și rebelul Magaye Gueye pentru a continua la Dinamo și în acest sezon. Cu salarii ajustate - detalii, AICI.

De asemenea, Dinamo este pe cale să bifeze al doilea transfer al iernii, după mijlocașul stânga Andrei Blejdea: Gevaro Nepomuceno, 28 de ani - detalii, AICI.

VIDEO Toate informațiile înaintea partidei FC Botoșani - Dinamo

Citește și alte știri despre Dinamo:

Noi dezvăluiri frapante despre ce încearcă Pablo Cortacero la Dinamo: „Contabila nu a fost de acord până la urmă”

LPF a anunțat programul următoarelor 3 etape! Când se joacă derby-ul Dinamo - FCSB

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
114847600278428
Florin Roman  •  20 Ianuarie 2021, 21:06

Au rămas pentru ca nu au unde să se ducă! Cine sa-i mai ia? Dacă aveau unde să se ducă, plecau fără să privească inapoi. Păcat de banii si de pasiunea pentru această echipă! Continuati să investiți în jucători fără nici o perspectivă. Banii pe care îi dați acestor mercenari puteati să îi investiți în centrul de juniori și în 2-3 ani aveați echipă!

goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  20 Ianuarie 2021, 15:59

Janusz Gol e slab, nu mi-a placut , un fel de Ionut Serban , doar ca mai batran.

mattteo
mattteo  •  20 Ianuarie 2021, 14:16

Pai aata avea 25.000 pe luna. Daca l-ai convins sa ramana pe 5.000 ai facut o treaba, daca nu.....mai bine reziliai

Vezi toate comentariile (7)
Comentează