FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo nu se mută! » Joacă tot în "Groapă"

Stadionul din Ştefan cel Mare a devenit o sperietoare pentru suporteri, care ezită să mai vină la meciuri, considerînd-o cea mai urîtă arenă din Liga 1
Stadionul din Ştefan cel Mare a devenit o sperietoare pentru suporteri, care ezită să mai vină la meciuri, considerînd-o cea mai urîtă arenă din Liga 1

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 iunie 2011 00:00 / Actualizat joi, 23 iunie 2011 23:14

Dinamo va evolua şi în sezonul viitor în Ştefan cel Mare, stadionul National Arena urmînd a fi gazdă doar în partidele din Europa League.

Visul suporterilor dinamovişti de a-şi vedea echipa favorită pe stadionul National Arena nu se va concretiza, cel puţin în acest sezon. Cristi Borcea avea în plan să se mute pe noua arenă definitiv, inclusiv să închirieze birouri în complex pentru el şi pentru angajaţi, iar în Ştefan cel Mare să rămînă doar echipa secundă şi grupele de copii şi juniori. Preţul solicitat de Primăria Capitalei, proprietara arenei din zona Diham, pentru găzduirea partidelor le-a schimbat însă planurile conducătorilor "cîinilor".

Roş-albii ar fi trebuit să achite 37.000 de euro pentru fiecare meci pe National Arena, adică exact suma pe care o plătesc acum, într-un sezon întreg, Ministerului de Interne, proprietara arenei din Ştefan cel Mare. Pe "bijuteria" din centrul Bucureştiului se vor disputa însă partidele din Europa League. Nu s-a stabilit dacă se va juca încă din turul trei preliminar al competiţiei sau doar în cazul în care Dinamo va ajunge în grupe.

Vor stadion de 40.000 de locuri

Dinamoviştii spun că au un proiect pentru construirea unei noi arene de 40.000 de locuri. Iniţial, s-a dorit demolarea arenei din Ştefan cel Mare, însă acest lucru nu se poate întîmpla pînă cînd nu se obţine şi semnătura Ministerului de Interne. Roş-albii mai au ca soluţie ridicarea unei noi arene în locul celei pe care joacă echipa secundă, fostul Victoria, actualul "Florea Dumitrache".

63.400 este totalul fanilor dinamovişti care au susţinut echipa la partidele de pe teren propriu din Liga 1 în sezonul trecut

500.000 de euro este suma aproximativă provenită din vînzarea de bilete în sezonul recent încheiat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
aldo_m
aldo_m  •  24 Iunie 2011, 15:59

nu stiu de ce se baga in seama stelistii ca si ei au stadion facut de STAT ,SINGURII PATRONI ADEVARATI SANT UNGURUL DE LA CFR SI NICOLAE DE LA ASTRA ,in rest sant patoni cocliti smecheri care vor sa puna mana pe stadioane PRIN HOTIE FARA MUNCA ,aia cu stadioane PRIVATE SANT ADEVARATI PATRONI ,NU GIGI ,BADEA SAU COPOS smecheri de doi lei

visarion
visarion  •  24 Iunie 2011, 15:39

Foarte bine!Sa-si faca Dinamo stadion,ca nu sunt echipa saraca!Ce credeau cainii rosii?Gata,Sorin Oprescu e dinamovist si le da stadionul gratis?Cine vrea sa joace pe Arena Nationala, sa plateasca!

redbuldog
redbuldog  •  24 Iunie 2011, 11:38

Intai sa pleca acesti superactionari care au ingropat echipa la propriu si figurat! La ce bun sa evolueze pe arena de 5 stele,cu jucatori de 1/2 stea..Se vede cu ochiul liber ca Dinamo e in moarte clinica si lichidare judiciara,acum ies toti ca sobolani..sa mai salveze ceva!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează