FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - DINAMO 2-1

Dinamo, o echipă de mediocri! "Câinii" s-au făcut de râs în meciul cu CSU, iar Andone a fost surclasat de Mulţescu » Cum arată notele partidei

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 18 octombrie 2016 08:35

CSU Craiova s-a impus în derby-ul etapei, 2-1 cu Dinamo, după o evoluţie slabă a jucătorilor lui Andone.

Dinamoviştii au jucat sub aşteptări şi le-au permis celor de la CSU să controleze meciul şi să aibă marile ocazii.  Întreaga echipă a lui Dinamo a jucat dezamăgitor, iar 9 dintre jucători, Brănescu, Filip, Nedelcearu, Marici, Nistor, Lazăr, Gnohere, Rotariu şi Nemec, au avut un joc mediocru şi au primit nota 5 din partea Gazetei Sporturilor.

Cel mai bun jucător al lui Dinamo a fost Sergiu Hanca, marcatorul singurului gol dinamovist. Acesta a primit nota 7.

În duelul antrenorilor, Andone a fost notat cu 5, în timp ce Gigi Mulţescu a primit 8.

note

cifre

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
balauru48
balauru48  •  18 Octombrie 2016, 19:25

Ma uit la statistica meciului, privesc si rezultatul si tot nu inteleg unde-i "surclasarea" aia. A batut clona din Banie cu 4-0? NU, a fost 2-1! Suturi pe poarta 5-5. La poarta 9-12!!!!!!! WTF???

811730288915362
Constantin Luca  •  18 Octombrie 2016, 18:03

aveti coregrafie,ce va mai trebuie fotbal?asa-i cand faci misto de altii(nici aia nu rup gura targului)lti primesti portia,D_ZEU nu bate cu batul,pe timpuri jucatorii stelei,dinamului,rapidului erau prieteni,se transferau lntre echipe nu era nici o problema,nu era atata ura,fotbalul era mult mai placut,mai frumos,stadioanele nelncapatoare,acum ce a mai ramas? ce va mai fi ln viitorul apropiat? DOAR DINAMO BUCURESTI?

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  18 Octombrie 2016, 17:23

Andone nu a fost surclasat de Multescu, ziaristule, ci de un lot mult superior valoric!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close