FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ce a ajuns Dinamo! Obiectivul setat de Rednic pentru ultimele 3 meciuri din 2021: „Atât ne-am propus!”

Mircea Rednic / Sursă foto: GSP +27   FOTO
Mircea Rednic / Sursă foto: GSP

Articol de - Publicat luni, 13 decembrie 2021 08:11 / Actualizat luni, 13 decembrie 2021 08:40

Dinamo, clubul cu 73 de ani de tradiție și 34 de trofee, cu meciuri prodigioase pe plan internațional, se mulțumește și cu 5 puncte din aceste ultime trei meciuri din 2021, cu Chindia (acasă), Mioveni (deplasare) și Farul (acasă)

Rednic a explicat situația: „Dinamo pe ultimul loc e o mare satisfacție pentru unii. Întâlnim o echipă care a demonstrat ceva până acum și ne-a dat o lecție de cum trebuie să se apere, chiar și în 9 sau în 10. E foarte greu să-ți creezi ocazii cu Chindia

Mircea Rednic, conferință cu cărțile pe față! Totul despre ruptura din vestiar: „Ei sunt plătiți să joace, nu să mă schimbe! Cum să arunc prosopul?”
DINAMO - CHINDIA
Mircea Rednic, conferință cu cărțile pe față! Totul despre ruptura din vestiar: „Ei sunt plătiți să joace, nu să mă schimbe! Cum să arunc prosopul?”

Dacă vom avea jumătate de ocazie, trebuie să marcăm, dacă vrem să câștigăm. Bătea FCU Craiova, se ducea la 18 puncte! Nu e rău că a bătut Clinceni, suntem acolo. Stați să vedem ce va fi după finalul meciului cu Chindia. Ne-am propus să luăm 5 puncte cel puțin din aceste ultime trei meciuri”, a declarat Rednic. 

3 remizeși 5 eșecuri a bifat Rednic în cel de-al 5-lea mandat la Dinamo, în Liga 1

Vreau să văd atitudine la meciuri. Acum, pot să spun că atmosfera chiar e foarte bună, nu vreau să fac legătura cu ce s-a întâmplat în ultima perioadă. Văd că sunt mai relaxați, mai cu zâmbetul pe buze. 

- Mircea Rednic, antrenor Dinamo

+23 FOTO

Rednic: „Cum să arunc prosopul?” 

Mircea Rednic a adăugat: „Le-am spus încă de când am venit că le voi da tuturor șanse și voi lua o decizie la finalul anului. Nici jucătorii care au venit în perioada mea nu sunt siguri de locul lor. 

Eu nu plec! Am venit într-o situație grea și mi-am asumat, mi-am anulat operația de la șold pentru a veni să ajut Dinamo. Unii jucători nu acceptă concurența, nu acceptă deciziile antrenorului. 

Cum să arunc prosopul? Mai sunt atâtea meciuri importante de jucat. Jucătorii sunt conștienți, știu că e o misiune grea, dar cine rămâne aici trebuie să lupte până la capăt pentru a ne îndeplini obiectivul”.

VIDEO Dumitru Dragomir: „Curățenie! Păstrați doar 3-4 tineri, nu-i niciun Ronaldo sau Messi la Dinamo”

Citește și alte știri despre Dinamo:

Mircea Rednic, conferință cu cărțile pe față! Totul despre ruptura din vestiar: „Ei sunt plătiți să joace, nu să mă schimbe! Cum să arunc prosopul?”

Ioan Andone nu-i iartă pe fotbaliștii lui Dinamo: „Când gândeşti aşa ca jucător, înseamnă că ai o problemă”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (12)
creeperno115
creeperno115  •  13 Decembrie 2021, 22:37

Mai sunt 2 puncte de luat

talpaiadului
talpaiadului  •  13 Decembrie 2021, 14:56

5 puncte, adica o victorie si doua egaluri, e un obiectiv maret, tinand contul de cum arata jocul lui Dinamo in raport cu cel al celor 3 adversare.

jony1973
jony1973  •  13 Decembrie 2021, 14:32

Pai Rednic sa dea drumul la un joc mai ofensiv, sa aduca mai multi jucatori in careu si in preajma careului. Nu mai avem nimic de pierdut sa tot jucam la 0-0 chinuit. Bine, la meciul cu Chindia trebuie sa facem un joc de asteptare, altfel ne prind sigur pe contraatac. O faza fixa sa deschidem scorul, sa ne facem jocul mai usor si jucatorii Chindiei sa iasa la joc, sa-i prindem noi pe contraatac. Pozitional nu avem sanse sa le dam gol, decat pe o mare greseala a apararii lor. Sper sa avem noroc la acest meci si sa invingem!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close