Articol de - Publicat vineri, 03 noiembrie 2023 01:06 / Actualizat vineri, 03 noiembrie 2023 09:22

Aproximativ 200 de suporteri, din Oradea, ai lui Dinamo au așteptat joi seară echipa la sosirea în oraș și au creat o atmosferă electrizantă. Antrenorul Ovidiu Burcă a fost printre cei mai căutați pentru poze și autografe.

Dinamo s-a mutat la Oradea. Temporar. Echipa lui Ovidiu Burcă are o dublă extrem de importantă, în Cupă și în campionat, cu FC Bihor, respectiv cu UTA, partide ce-ar putea deveni esențiale pentru viitorul apropiat al formației.

O, tempora! Imagini spectaculoase la 40 ani de când Dinamo o elimina pe Hamburg: legendele clubului și Borcea au făcut furori la evenimentul organizat de Țălnar
DINAMO
O, tempora! Imagini spectaculoase la 40 ani de când Dinamo o elimina pe Hamburg: legendele clubului și Borcea au făcut furori la evenimentul organizat de Țălnar

Delegația ”câinilor roșii” a ajuns joi seară în urbea de pe malul Crișului, pentru etapa din această seară, de la ora 20:30, cu echipa locală, din grupa Cupei României. 

Aproximativ 200 de suporteri i-au întâmpinat pe fotbaliști și pe antrenorul Ovidiu Burcă în fața hotelului, în ziua în care suflarea dinamovistă a sărbătorit 40 de de ani de la calificarea glorioasă cu Hamburg, deținătoarea trofeului CCE la acea vreme.

Jucătorii lui Dinamo s-au așezat unii lângă ceilalți și au asistat la show-ul pus în scenă de fani

Chiar dacă Ovidiu Burcă și jucătorii au parte de multă ostilitate în ultima perioadă din partea suporterilor, iar tehnicianului i s-a cerut în mod insistent să părăsească echipa pe care a promovat-o în Liga 1, ardelenii i-au primit pe dinamoviști într-o atmosferă ca la derby! 

3-2a scorul meciului din primăvara 2004, în favoarea dinamoviștilor, după golurile lui Florentin Petre, Semeghin și Claudiu Niculescu, respectiv Vrăjitoarea și Dianu

Torțe, artificii și cântece dedicate echipei, detalii ce i-au impresionat pe jucători, care s-au aliniat în fața fanilor, lângă autocar, și-au asistat la ”scenografia” pusă în aplicare de bihoreni.

19ani au trecut de la precedentul meci oficial al \"câinilor\" la Oradea, 3-2 cu FC Bihor, în campionat, în sezonul în care Dinamo a cucerit eventul

Apoi, fanii au făcute poze cu câțiva jucători, iar printre cei mai solicitați pentru fotografii a fost antrenorul Ovidiu Burcă.

Fanii lui Dinamo pot adresa întrebări șefilor clubului. După Oradea, va urma o sesiune similară și la București

Sâmbătă, la o zi după meciul cu FC Bihor în Cupa României, suporterii din zona Transilvaniei vor putea dialoga și să-i ia la întrebări pe Andrei Nicolescu, administratorul special, și Ovidiu Burcă la un eveniment organizat de club.

Oficialii au transmis fanilor că "vor fi discuții libere", iar "moderatorii" vor fi doi oameni foarte cunoscuți suporterilor dinamoviști în ultima perioadă, Andrei Bendeac și Bogdan Alecu.

"Vino sâmbătă, 4 noiembrie, începând cu ora 20:30 la hotel Ramada din Oradea, unde vei putea lua parte la următoarele activități: sesiune foto cu jucătorii echipei, meet%greet cu jucătorii Ă autografe, apoi ne îndreptăm atenția spre sala de conferințe unde vom lua parte la o sesiune de discuții și întrebări.

Administratorul special Andrei Nicolescu și antrenorul nostru, Ovidiu Burcă, vor fi prezenți pentru a discuta cu suporterii dinamoviști și a vorbi despre meciurile cu FC Bihor Oradea și UTA Arad! Sesiune de întrebări pentru invitați", au transmis oficialii grupării într-o postare pe Facebook.

"Capacitatea maximă a evenimentului este de 100 persoane, Dinamo București rezervându-și dreptul de a limita accesul în aceste condiții. Evenimentul este dedicat în principal suporterilor din zonele îndepărtate de București, așa că rugăm "câinii" din Capitală să fie înțelegători, întrucât astfel de activități se vor organiza mai des în București în viitor", au mai transmis oficialii clubului.

VIDEO Suporterii lui Dinamo i-au întâmpinat pe „câini” la Oradea

Citește și alte știri:

VIDEO + FOTO 3 idei după U Cluj - CFR Cluj » Să fie bine, să nu fie rău! N-a pierdut nimeni, au câștigat ambele rivale

FOTO Nistor s-a supărat pe Sabău » Ce s-a întâmplat cu CFR Cluj

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni