FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - OȚELUL 3-1

VIDEO + FOTO Inedit: ce s-a întâmplat pe „Arcul de Triumf” la fiecare gol al lui Dinamo cu Oțelul

Dinamo a obținut a doua victorie la rând în Superligă, 3-1 cu Oțelul +13   FOTO
Dinamo a obținut a doua victorie la rând în Superligă, 3-1 cu Oțelul

Articol de - Publicat luni, 19 februarie 2024 22:10 / Actualizat luni, 19 februarie 2024 22:13

Dinamo a obținut a doua victorie la rând în Superligă, 3-1 cu Oțelul. „Câinii” au inaugurat un detaliu pe care speră să-l transforme în tradiție în a doua parte a sezonului: o melodie specială pe care să se bucure la goluri

Roș-albii au auzit de 3 ori cu Oțelul refrenul cântecului „Perspektiva” - S.A.R.S. (o trupă sârbă de rock alternativ, din Belgrad), la reușitele lui Politic, Gnahore și Abdallah, și au sărbătorit în tribune:

VIDEO Cu steaguri uriașe pe gazon, în fața PCH » Imagini surprinse imediat după Dinamo - Oțelul

Venită după succesul entuziasmant cu Farul (2-0), Dinamo a jucat excelent și cu Oțelul, arătând un joc solid, în special în repriza a doua.

+9 FOTO

La finalul meciului, jucătorii „câinilor” au dat drumul la sărbătoare, chiar pe gazon. S-au dus în fața Peluzei „Cătălin Hîldan” și au cântat alături de ultrași. Moura și Patriche au fost în prim-plan, fluturând două steaguri imense.

E un sentiment foarte bun. Ne-a ajutat mentalitatea, care e foarte bună, și faptul că am fost foarte agresivi. Azi am meritat victoria. Dar încă mai avem mult de muncă. Mai avem nevoie de multe puncte. O luăm pas cu pas. Văd că jucătorii au mai multă încredere și trebuie să continuăm pe acest drum. Văd că fotbaliștii sunt mai încrezători în ceea ce privește sistemul de joc și au un ritm tot mai bun. Vreau să laud pe toată lumea. Toți au fost fantastici!

- Zeljko Kopic, antrenor Dinamo

Cei de la Dinamo să se mire de ce faze au făcut! Nu ai mai văzut așa ceva la echipa asta. Politic a dat din prima la primul gol, Abdallah e un jucător foarte bun pentru Dinamo. Politic e excepțional, este mult peste ce e Dinamo acum! Dacă Dinamo e la coada clasamentului, Politic nu e jucător de coada clasamentului, e de primele 6 echipe. Are lucruri pe care nu le vezi la alții

- Basarab Panduru

Știam că va fi un meci diferit față de cel cu Farul. Dar ne-am antrenat tare în timpul săptămânii și am vizionat multe meciuri ale Oțelului pentru a lua cele trei puncte. Cei din club m-au ajutat să fiu mai bine. Știu că am trecut prin momente în care am jucat mai slab. Dar dacă nu înscriu și câștigăm, nu e problemă.

E bine că luăm cele trei puncte. Vrem să o luăm meci cu meci. Cred în mine, cred în echipă. Vom vedea ce va fi în viitor. Luptăm împreună și vom vedea ce va fi la final

- Hakim Abdallah

Citește și: 

Ovidiu Burcă surprinde: „El e cel mai talentat jucător pe care l-am antrenat”
DINAMO
Ovidiu Burcă surprinde: „El e cel mai talentat jucător pe care l-am antrenat”
Oficialul FRF reacționează după ce Bordeianu a acuzat că „Toți o vor pe Dinamo în Liga 1” » Mesaj clar: „Ești la limita dintre eroare și scenarită demnă de comisiile federale”
DINAMO - OȚELUL 3-1
Oficialul FRF reacționează după ce Bordeianu a acuzat că „Toți o vor pe Dinamo în Liga 1” » Mesaj clar: „Ești la limita dintre eroare și scenarită demnă de comisiile federale”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează