FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO / EXCLUSIV Pablo Cortacero l-a lăsat să plece pe preferatul suporterilor! Decizie inexplicabilă a spaniolilor

Pentru Vali Lazăr (31 de ani, extremă stânga), unul dintre preferații suporterilor, Dinamo nu a găsit resursele financiare pentru a-l ține pe mai departe în „haită
Pentru Vali Lazăr (31 de ani, extremă stânga), unul dintre preferații suporterilor, Dinamo nu a găsit resursele financiare pentru a-l ține pe mai departe în „haită"

Articol de GSP - Publicat joi, 03 septembrie 2020 21:12 / Actualizat joi, 03 septembrie 2020 21:36

Dinamo București este un „El Dorado" financiar, momentan, pe hârtie. În sensul că noul management al clubului a adus jucători plătiți cu salarii foarte bune, chiar peste multe vedete de la FCSB în acest moment. Totuși, pentru Vali Lazăr (31 de ani, extremă stânga), unul dintre preferații suporterilor, nu s-au găsit resursele financiare pentru a-l ține pe mai departe în „haită".

Astfel, ca să-l convingă pe Janusz Gol, 34 de ani, să semneze cu roș-albii și să nu mai ia în calcul o eventuală ofertă de la Legia Varșovia, bucureștenii au semnat cu mijlocașul polonez pentru un acord lunar de 18.000 de euro. La care se adaugă bonusuri consistente, pe care fostul căpitan al echipei lui Sergiu Hanca, MKS Cracovia, chiar le poate obține dacă joacă și Dinamo câștigă, urmând să-și aducă remunerația lunară la 25.000 de euro.

Același algoritm îl găsim și în cazul lui Isma Lopez, 30 de ani, fundaș stânga care a sosit deja la Dinamo și care poate ajunge să câștige 25.000 de euro pe lună din salarii și din bonusuri în cazul în care echipa se luptă pentru podium. Jucătorul cu 66 de meciuri în La Liga are un salariu lunar de 18.000 de euro, la care vin bonusuri mari. 

Adam Nemec are și el 15.000 de euro, la 34 de ani, după ce abia a bifat un gol în 14 meciuri la necunoscut Pafos din Cipru. Și Alexander Gonzalez are o remunerație consistentă, peste 13.000 de euro pe lună. La care se adaugă, de asemenea bonusuri importante, mai ales că venezueleanul cu multe goluri și assist-uri în anii trecuți, pe la echipele pe unde a fost, și le-a trecut în contract.

DINAMO. Pablo Cortacero nu a făcut eforturi pentru Vali Lazăr

În schimb, pentru Vali Lazăr, unul dintre preferații suporterilor, nu s-au găsit resursele financiare pentru a-l ține pe mai departe în „haită". Apropiații clubului afirmă că fotbalistul de 31 de ani ar fi luat în calcul să continue în Ștefan cel Mare dacă i se oferea un salariu stagional de 15.000 de euro pe lună, la nivelul lui Nemec. Până și la cifre, în ediția anterioară, cei doi erau identici: un gol, 3 assist-uri, 14 meciuri. Cu mențiunea că Vali a pierdut o bună parte din pregătirea de vară și nu a jucat într-o poziție atât de ofensivă precum slovacul. Doar că Lazăr nu a primit salariul de 15.000 de euro, astfel că s-a reorientat spre Qatar, acolo unde va juca în viitorul sezon.

Cei de la Dinamo nu au dorit să rămân. Am o ofertă din Qatar, de la o echipă retrogradată. Atât timp cât familia își dorește să ne întoarcem acolo, am zis să mergem

Vali Lazăr, la emisiunea „Liga Digisport”

Pe Contra îl știu, normal, îi știu pe Țălnar, pe Bălănescu, dar spaniolii ăștia mă așteptam să vină cu un buget de 10 milioane de euro. Sau măcar 6! Au adus numai sportivi, nu și fotbaliști. De rezerve suntem sătui în fotbalul românesc. Tare mi-e că "Guriță" a luat plasă cu spaniolii

Dumitru Dragomir, ex-președinte LPF, la Pro X

VIDEO Costel Orac, despre relația tensionată avută cu Mircea Lucescu: „Ajungeam acasă și-mi tremura mâna pe lingură, de nervi”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

S-a aflat noua destinație a lui Gigi Mulțescu » Ce funcție va ocupa „SMURD-ul” la Dinamo

Vali Lazăr a explicat de ce n-a mai rămas la Dinamo și a dezvăluit unde va juca: „Familia a vrut să mergem”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (67)
988283304983434
Victor Iacob  •  08 Septembrie 2020, 16:36

Ateptati turul så vedem unde ne vom afla si apoi cu criticele, ok

catalin.palcu
catalin.palcu  •  04 Septembrie 2020, 15:16
Postat de cristi05 pe 04 Septembrie 2020, 08:04

Imi (nu-mi) pare rau pentru voi - ati luat-o pe urmele Rapidului. Si ca si in cazul multor suporteri rapidisti ati intrat intr-o bula a negarii - aveti impresia ca sunteti ”singuri impotriva tuturor”. Ramane de vazut ce se va intampla, dar salarii mari fara rezulltate este calea cea mai sigura spre faliment (nu uitati ca ati mai fost salvati odata prin schimbarea regulamentului cand ati intrat in insolventa si posibil a doua oara in campionatul trecut; conform povestilor romanesti, si nu numai, a treia oara e cu noroc ?)

Dar de unde stii tu ca nu vor fi rezultate? Te asteptai sa fim calificati in playoffs dupa etapa a 2a? Sau vroiai rezultate in primele 2 etape cu un lot care era si mai slab chiar decat cel de sezonul trecut?

cordell.hull
cordell.hull  •  04 Septembrie 2020, 12:29
Postat de Sergiu Vlăgea pe 04 Septembrie 2020, 12:26

Bai jurnalisti de carton, de cand pana cand e Lazar preferatul suporterilor? A dat un gol in 15 meciuri, are 34 de ani, ce este inexplicabil aici? Nu mai exagerati aiurea in goana dupa 2-3 click-uri in plus! P.S. Decizie inexplicabila ar fi daca ar pleca Puljic sau Sorescu

Ba ar fi și acestea explicabile dacă ar aduce jucatori clarvmai valoroși

Vezi toate comentariile (67)
Comentează