FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ipoteză nouă legată de Cortacero și implicarea la Dinamo: „Poate a fost mințit” » Mesaj clar pentru board-ul DDB

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 martie 2021 10:11 / Actualizat duminica, 07 martie 2021 10:56

Giovanni Becali, fost președinte la Dinamo, a vorbit despre situația delicată din club și despre faptul că Pablo Cortacero nu a achitat încă datoriile clubului.

Fostul impresar vine cu o ipoteză nouă în cazul implicării lui Cortacero la Dinamo și are un mesaj categoric pentru conducerea DDB, legat de viitorul echipei. 

„M-am văzut la început cu Rufo Collado și Contra. Cu Pablo Cortacero nu m-am văzut. El dorea să ne întâlnim pentru că așa a fost sfătuit de Melero, care ulterior s-a retras.

Poate și Cotcero a fost mințit de alte firme și companii, de acel fond de investiții pe care-l reprezenta și care a vrut să cumpere și Almeria. Nu știu... Dar nu poți să vii și să cheltui de la început 5-600.000 de euro. 

Sper ca fanii să poată țină echipa. Practic, ei conduc clubul, dar problema e cu actele. Ei trebuie să înțeleagă că echipa trebuie făcută pe un schelet românesc, cu jucători români. Iar s-au adus tot felul de străini... L-au adus pe unul din divizia a 5-a din Anglia (n.r- Gevaro Nepomuceno). Se insistă cu Puljic, nu spun că nu e bun, dar nu trebuie să stea Dinamo în Puljic, Puljic, Puljic...”, a spus Becali la emisiunea „Digi Sport Matinal”.

Eu aranjasem un amical între Dinamo și Galatasaaray. Dar au fost două probleme. O firmă nu putea asigura că după meci, pentru campionat, gazonul va fi impecabil și Dinamo a început să vorbească despre vânzare de bilete online pentru bani și altele, iar legea din Turcia nu permite așa ceva.  Acum văd că are amical cu Dinamo Kiev 
Giovanni Becali

VIDEO Dinamo, meci tare în Liga 1! Totul despre duelul cu FC Volutari

Citește mai multe știri din Liga 1: 

EXCLUSIV Dinamo trebuie să achite urgent încă o datorie! Alte două cazuri rămân pe rol

Ce plan a pus la cale DDB pentru a face rost de 400.000 de euro pentru licență

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (53)
creeperno999
creeperno999  •  07 Martie 2021, 22:40

L-a mintit negoita

212615283607296
Ioan Rata  •  07 Martie 2021, 19:33
Postat de duster4 pe 07 Martie 2021, 16:02

randum e copilul nelegitim a lui iosif.

Eu cred ca si blucapitan e neam cu iosif,ei 3colinda in fiecare zi la palat si primesc veste din colectia noua,pantera roz mme!!!!!!

duster4
duster4  •  07 Martie 2021, 16:02
Postat de ilie.ceausescu pe 07 Martie 2021, 12:32

e iosif sau unul la fel de tam pit!!

randum e copilul nelegitim a lui iosif.

Vezi toate comentariile (53)
Comentează