FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Pablo Cortacero, marioneta lui Gigi Becali? Variantă uluitoare din partea DDB: „Vrea să se răzbune! Lovitură de imagine pentru steliști”

Gigi Becali, finanțator FCSB +42   FOTO
Gigi Becali, finanțator FCSB

Articol de GSP - Publicat joi, 14 ianuarie 2021 09:52 / Actualizat joi, 14 ianuarie 2021 14:53

Daniel Șendre, purtător de cuvânt al DDB, a fost invitatul emisiunii GSP Live în această dimineață, în cadrul căreia a înaintat o variantă incredibilă: ca Gigi Becali să fie în spatele spaniolilor care au preluat-o pe Dinamo.

În luna august a anului 2020, spaniolul Pablo Cortacero a preluat-o pe Dinamo în numele societății Benel International. Spaniolii l-au pus pe Cosmin Contra antrenor și au transferat 14 jucători, fiecăruia dintre ei promițându-le salarii importante, peste media primei ligi din România.

La câteva luni de atunci, în lipsa investițiilor promise, proiectul s-a năruit, iar singurii care mai bagă bani în club sunt fanii-acționari din DDB. În acest context, se speculează că planul spaniolilor a fost de la bun început falimentarea lui Dinamo, iar unele persoane vin cu variante neverosimile.

Gigi Becali, în spatele lui Pablo Cortacero la Dinamo?

Daniel Șendre, membru important DDB, spune că există posibilitatea ca Gigi Becali, finanțatorul FCSB, să fie în spatele lui Pablo Cortacero! Motivul? Farsa pe care DDB le-a făcut-o roș-albaștrilor în vara lui 2016, la meciul cu Manchester City.

„Există varianta ca în spatele băieților ăștia să fie Gigi Becali, care vrea să se răzbune pentru coregrafia cu City. La ceea ce se întâmplă în momentul ăsta la Dinamo, poate să fie oricine. Gigi are bani, își permite, a fost lovit rău de tot cu coregrafia aia. Poate să fie el, poate să fie oricine, oricât de fantasmagoric ni s-ar părea asta.

Ar fi o lovitură de imagine pentru Gigi Becali și steliști. Oricine ar fi în spatele băieților ăstora, este bine să se oprească, să stea de vorbă cu noi și să ne dea clubul. Dacă domnul Negoiță poate să ne ajute, ar fi bine să o facă”, a declarat Șendre la GSP Live. 

Ce s-a întâmplat la FCSB - Manchester City

Ultrașii dinamoviști și-au umilit rivalii de la FCSB în vara lui 2016, atunci când au complotat o scenografie uriașă la meciul FCSB - Manchester City 0-5, din preliminariile Ligii. 

„Doar Dinamo București” a fost sloganul imens apărut la Tribuna a II-a de pe Arena Națională, mesaj care a fost afișat chiar de fanii steliști, purtători de veste roșii, albe și negre, care nu și-au dat seama că sunt victimele unui complot de asemenea amploare.

Cum au reuşit fanii lui Dinamo să producă o asemenea mare lovitură? Lui Gigi Becali i s-a propus, de către o firmă care s-a prezentat ca organizatoare de mari scenografii, producerea unui show la meciul cu Manchester City. Pentru a-l convinge pe patronul FCSB-ului, respectivii i-au arătat căteva modele, printre care şi o scenografie 3D a celor de la Dortmund. 

Aceștia i-au spus lui Gigi că prima reprezentație va fi gratuită, iar în cazul în care oficialii roș-albaștrilor vor fi mulțumiți de rezultat, vor urma să plătească pentru viitoare show-uri. 

EXCLUSIV Pablo Cortacero, marioneta lui Gigi Becali? Variantă uluitoare din partea DDB: „Vrea să se răzbune! Lovitură de imagine pentru steliști”
Coregrafia de la FCSB - Manchester City

Citește mai multe știri despre Dinamo:

„Câinii”, disperați după bani » Ricardo Grigore, aproape de a se transfera la o rivală din Liga 1

DDB nu-l iartă pe Cosmin Contra: „Dinamovistul Contra nu renunță la nimic. De la oamenii ăștia vrea bani”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (118)
192486884818821
Mihnea Ilie  •  15 Ianuarie 2021, 06:09

Eu cred ca în spate e... mama lui Ștefan cel Mare... Numai articole de doi bani...

192486884818821
Mihnea Ilie  •  15 Ianuarie 2021, 06:01

Eu cred ca în spate e... mama lui Ștefan cel Mare... Numai articole de doi bani...

cornelcc
cornelcc  •  15 Ianuarie 2021, 00:10

Gigel cica a fost vazut complotand cu ala mic, gras si rau, kim-si-nu-stiu-mai-cum! Ala mic i-ar fi promis ca ajuta la demolarea stadionului, cica are artificii cu raza lunga, ca si lui ii plac stadioanele fara pista. Deh, de la distanta se vede si mai mic! Doar ca ii e frica sa nu afle purtatorul de vorbe de la ddb, ca face lacrimatie la tata donald (ratoiul)!

Vezi toate comentariile (118)
Comentează