FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. UPDATE EXCLUSIV Ultima decizie importantă luată de Pablo Cortacero: șapte contracte noi pentru „câini”

Dinamo a anunțat că le-a prelungit contractele lui Ricardo Grigore, Robert Moldoveanu, Marco Ehmann, Geani Crețu și Mihai Eșanu.
Dinamo a anunțat că le-a prelungit contractele lui Ricardo Grigore, Robert Moldoveanu, Marco Ehmann, Geani Crețu și Mihai Eșanu.

Articol de - Publicat joi, 17 septembrie 2020 13:17 / Actualizat joi, 17 septembrie 2020 16:56

E oficial! Dinamo le-a prelungit contractle tinerilor Ricardo Grigore, Robert Moldoveanu, Marco Ehmann, Geani Crețu și Mihai Eșanu. Lor li s-au alăturat Ahmed Bani și Valentin Borcea. 

UPDATE 15:59: Informația prezentată azi în exclusivitate de Gazeta Sporturilor prinde contur. Dinamo a anunțat, în urmă cu scurt timp, că le-a prelungit contractele lui Ricardo Grigore, Robert Moldoveanu, Marco Ehmann, Geani Crețu și Mihai Eșanu. Toți au semnat angajamente valabile până în 2024, informează Biroul de Presă al „câinilor”. Ulterior, Ahmed Bani și Valentin Ioan Borcea au semnat la rândul lor noi contracte cu roș-albii. 

Știrea inițială:

Salarii de 15, 20, 30 de mii chiar la Dinamo! Nou-sosiții în „Groapă" au niște lefuri, pe hârtie, ce le sfidează pur și simplu pe cele ale tinerilor crescuți în Ștefan cel Mare. Unii dintre puștii academiei, câștigători de trofee la juniori, nu iau într-un sezon întreg cât iau în câteva săptămâni fotbaliștii aduși de Cortacero și compania. Cum are și funcția, neoficială, de manager al lui Dinamo, Cosmin Contra s-a implicat și pentru a crește remunerațiile românilor, fiindcă s-a creat o diferență uriașă în cadrul echipei.

„Păi, fă-le și lor la fel!"

După Sorescu (6.000 de euro/lună) și Măgureanu (2.500 de euro/lună), se vor mări în viitorul apropiat lefurile lui Ricardo Grigore, Moldoveanu, Bani, Mihaiu, Valentin Borcea, Ehmann și alți fotbaliști ce cochetează cu prima echipă. 

Primul la coadă este Rici: a fost căpitan la juniori, campion, a purtat banderola și la echipa mare, Contra l-a readus în primul "11". I se va dubla salariul care acum e de 2.500 de euro pe lună. Deunăzi Ioan Becali și Dragoș Sârbu, reprezentantul său legal, s-au întâlnit cu Contra, cu Rufo Collado și cu doi reprezentanți iberici ai clubului pentru a discuta despre mărirea salariilor.

Sper să le facă niște salarii decente jucătorilor mei. Nu se poate ca unii să joace pe 30.000 de euro, iar alții pe câteva zeci de milioane de lei vechi. Sunt copii care joacă la prima echipă, precum Ricardo Grigore, Moldoveanu, Mihaiu, care nu pot rămâne cu 2.500 de euro. Să-i mărească și lui Ricardo cum i-au mărit lui Sorescu. Fă-le și ăstora 4-5 mii. Am vorbit cu spaniolii, au înțeles", a spus Becali la DigiSport. 

57 de meciuria strâns Grigore pentru Dinamo, la 21 de ani, marcând 5 goluri și oferind 4 assist-uri

Juniorii lui Dinamo au fost trecuți mereu la coadă, la «și alții», de către șefii clubului. De aceea a ajuns echipa unde a ajuns. Bani sau Grigore stau pe salarii derizorii, alți copii pe câteva sute de euro. Vă vine să credeți că Valentin Borcea, un mare talent, câștiga până mai ieri 400 de lei pe lună?!
- Gabriel Răduță, ex-manager Academia Dinamo

De unul au scăpat

Mihai Popescu a fost transferat ieri definitiv la Heart of Midlothian, după ce Cosmin Contra îl retrogradase la echipa secundă. Cătălin Straton urmează să-și închidă situația cu Dinamo, după ce ieri s-a întâlnit degeaba cu oficialii clubului. Actualii jucători îi regretă pe cei plecați. 

Din păcate, nu avem ce face, fiecare antrenor vine cu o gândire diferită și cu anumiți jucători. Am vorbit cu toți colegii care au plecat de la echipă, e ceva normal să le urez succes și să le spun că în viitorul apropiat poate ne vom întâlni din nou", a comentat Sorescu

VIDEO Dezvăluiri incredibile din birourile de la RIN: „Lui Negoiță îi ajungeau la urechi minciuni și lucruri neadevărate! Ei au decis soarta lui Dinamo”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Dinamo trece la următorul nivel! Negociază un transfer colosal: mijlocașul care s-a despărțit de Manchester City în această vară

Un nou contestatar pentru proiectul de la Dinamo: „Așa nu faci performanță! Azi promitem, mâine dăm faliment”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (17)
creeperno
creeperno  •  17 Septembrie 2020, 22:43

Buna decizie

navzar_t
navzar_t  •  17 Septembrie 2020, 17:20
Postat de prapadlafcsb pe 17 Septembrie 2020, 16:41

Ia-te de mana cu ăla dun poza mai inteligentule

Nu ar fi o Rușine.. dar tu cu cine te iei de mâna, cu Mache?

prapadlafcsb
prapadlafcsb  •  17 Septembrie 2020, 16:41
Postat de babacloanta pe 17 Septembrie 2020, 13:59

acu ai inceput sa-ti pui poza cupatronul lui Dinao ..esti bolav psihic omule dute la control nu e la misto cdaca tu nu simti asta credei pe cei care iti spun ca sa sse vede din afara .ai probleme mari de tt .paranoic dupa Dinamo nici cel mai infocat suporter dinamovist nu isi pune poza cu patronu si nu comenteaza de o mie de ori pe zi la articolele despre Dinao .si pe articolele ci Covid 19 echipa care inbolnaveste un oras si o liga nu ai un comentariu ..sau esti deja pacient si cand ai liber dementanute lasa in pace si o iei pe aratur a?

Ia-te de mana cu ăla dun poza mai inteligentule

Vezi toate comentariile (17)
Comentează