LIGA 1  ·  DINAMO

DINAMO. Pablo Cortacero, document exploziv! Cum vrea să îl readucă pe Dorin Șerdean la echipă + DDB îl acuză de noi ilegalități

Pablo Cortacero cere anularea tuturor documentelor semnate de Constantin Eftimescu, președintele Consiliului de Administrație de la Dinamo.
Pablo Cortacero cere anularea tuturor documentelor semnate de Constantin Eftimescu, președintele Consiliului de Administrație de la Dinamo.

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 ianuarie 2021 19:59 / Actualizat vineri, 22 ianuarie 2021 20:33

Pablo Cortacero cere anularea tuturor documentelor semnate de Constantin Eftimescu, președintele Consiliului de Administrație de la Dinamo. 

  • Joi, Dinamo a emis un comunicat prin care anunță că Dorin Șerdean nu mai este președintele clubului. Acesta a fost acuzat că a lipsit nemotivat de la club, iar contractul lui a fost desfăcut.

Situația de la Dinamo e mai încurcată ca niciodată. DDB a reușit îndepărtarea lui Dorin Șerdean din funcția de președinte, prin intermediul unei decizii parafate de Constantin Eftimescu, cel pe care îl consideră Președinte al Consiliului de Administrație. Pablo Cortacero e de părere că funcția îi aparține cere anularea mai multor decizii, conform Prosport.

Pablo Cortacero vrea să îl repună în funcție pe Dorin Șerdean. Ce conține actul spaniolului

  1. Se revocă toate documentele semnate de domnul Eftimescu Constantin începând cu data de 27.11.2020 și până în prezent;
  2. Se revocă decizia nr. 146/21.01.2021 semnată de domnul Eftimescu Constantin privind încetarea contractului de muncă al domnului Șerdean Pavel Dorin;
  3. Se confirmă domnul Șerdean Pavel Dorin în funcția de Președinte Executiv al societății Dinamo 1948 SA;
  4. Se confirmă domnul Șerdean Pavel Dorin în calitate de reprezentant al societății Dinamo 1948 SA, în relația cu orice bancă, inclusiv First Bank, având drept de semnătură cu puteri depline și fiind împuternicit să opereze conturi bancare;
  5. Se confirmă domnul Șerdean Dorin în calitate de reprezentant al societății Dinamo 1948 SA, în relația cu Liga Profesionistă de Fotbal și Federația Română de Fotbal”.

DDB contestă documentul semnat de Cortacero

Fanii din DDB nu fac niciun pas înapoi și susțin că actul semnat de Pablo Cortacero e ilegal. Conform sursei citate, aduc și mai multe explicații. Documentul nu ar avea număr de înregistrare, ștampila cu care a fost parafat ar fi trebuit să fie lăsată de Șerdean la club, iar președintele nu poate fi pus în funcție fără un Consiliu de Administrație.

Citește și alte știri despre Dinamo: Una dintre victimele de la Onești are pe corp și răni de gloanțe de cauciuc. Fotografii zguduitoare au ajuns în spațiul public
Libertatea
Comentarii (22)
sorinache  •  23 Ianuarie 2021, 10:31
Postat de mcvyper pe 23 Ianuarie 2021, 02:31

Sunt scoliti bine, daca, cu 28% din actiuni, conduc clubul. Sa mai caute Cortacero 71 de prieteni, le da cate 1 procent, si va avea control total :))

Pe termen lung, cu toată școala și cu toate sfaturile lor, tot nu au cum să ia deciziile. Cortacero e majoritar și va impune oamenii lui acum e doar șmecher, vede ca DDB bagă niște bani, să fie primiți. Scopul lui e să pună mâna pe banii de TV și apoi să vândă acțiunile pe cât vrea el. Fără niște bănuți nu se va lăsa plecat. Pe el îl doare la bască de faliment.

cartonasdelagsp  •  23 Ianuarie 2021, 08:03

Mierlau s!

andrei.f  •  23 Ianuarie 2021, 07:34

Etapa trecută, cățeii au fost luați la mâna în groapă de alde căpușă și rață. Urmează moldovenii !

Vezi toate comentariile (22 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Tenis, WTA
Turneul din Lyon
Digi 4
13:30 Tenis, WTA
Turneul din Doha
Digi 2
18:00 Handbal M, Liga Campionilor
Kiel - Zagreb
Digi 3, Telekom 3
19:45 Handbal M, CM 2021
Kielce - Flensburg
Digi 3, Telekom 3
20:00 Fotbal, Cupa României
Dunărea Călărași - Dinamo
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:45 Fotbal, Serie A
Parma - Inter Milano
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
21:45 Handbal M, Liga Campionilor
PSG - Pick Szeged
Digi 3, Telekom 3
22:15 Fotbal, Premier League
Liverpool - Chelsea
Eurosport
Program TV complet
Liga 1

Acum, în direct

Urmărește aici

acum!
×