FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Pablo Cortacero s-a săturat de atacurile lui Jerry Gane: „M-a deranjat!” + discuții decisive cu Anton, Fabbrini și Camara

Pablo Cortacero, acționarul majoritar de la Dinamo, i-a răspuns în premieră lui Jerry Gane, după atacurile repetate ale antrenorului la adresa lui.
Pablo Cortacero, acționarul majoritar de la Dinamo, i-a răspuns în premieră lui Jerry Gane, după atacurile repetate ale antrenorului la adresa lui.

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 ianuarie 2021 22:17 / Actualizat sambata, 23 ianuarie 2021 22:34

Pablo Cortacero, acționarul majoritar de la Dinamo, i-a răspuns în premieră lui Jerry Gane, după atacurile repetate ale antrenorului la adresa lui.

„Echipa joacă mai bine. M-au deranjat anumite declarații pe care le-a dat el, dar trebuie să spun că echipa joacă bine în condițiile actuale. Eu îl înțeleg că e supărat, nu sunt răzbunător. Important e ca echipa să meargă bine și să urcăm în clasament”, a declarat Cortacero pentru Fanatik.

DINAMO. Câteva dintre declarațiile făcute recent de Jerry Gane:

  • „M-am întâlnit cu Pablo Cortacero în decembrie, a doua oară în viață, cred că ne mai văzusem în august sau în septembrie. Inițial, m-am simțit ca în «Nea Mărin miliardar», scena aceea cu Veta, cu Amza Pellea, nu știam dacă am vedenii sau omul e adevărat”
  • „Spaniolii cred că sunt duși cu Sorcova și la propriu, și la figurat”
  • „Am văzut ce a zis Cortacero, că aduce bani. Nu știu ce are de gând acest om, visează, se trezește dimineață și spune lucruri aiurea, din august nu a adus un euro aici”
  • „Lăsați-mă să cred în Moș Crăciun că rezolvă el ceva, decât să cred în «Chicos de la proxima semana»”

DINAMO. Pablo Cortacero continuă promisiunile: „Vor fi plătiți toți, vă asigur”

De asemenea, Cortacero propune o nouă rundă de promisiuni și susține că toți jucătorii de la Dinamo își vor primi salariile restante.

Vom plăti jucătorii care au rămas. Ei au prioritate. Acum trebuie să-i plătim pe ei, cei care au acceptat să rămână la Dinamo chiar și în condițiile astea în care nu au fost plătiți de atâtea luni. Am vorbit cu Fabbrini, am vorbit cu reprezentatul lui Paul Anton, cu Camara, cu cei care m-au sunat. Le-am spus că majorarea de capital s-a făcut și banii au fost deja transferați și ar trebui să intre în bancă. 

Copia s-a prezentat la tribunal. Dar nu mai pot să spun nici mâine, nici săptămâna viitoare că vor intra banii pentru că m-am înșelat de mult prea multe ori. Când vor intra banii vor fi plătiți toți. Asta pot să asigur”, a adăugat Cortacero.

Nu este posibil să nu vină banii. Trebuie plătiți oamenii cât mai repede posibil. Sunt acorduri cu agenții, cu jucătorii care au plecat, sunt acorduri cu Cosmin Contra, trebuie să plătim pe toată lumea
Pablo Cortacero

Toate detaliile înainte de FC Botoșani - Dinamo

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Strategia falimentară de la Dinamo: „În loc să câștige clubul bani, aceștia se duc în alte părți”

Steliano Filip a revenit la Dinamo! Durata contractului + numărul pe care îl va purta

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (34)
bodystyle74
bodystyle74  •  24 Ianuarie 2021, 10:51
Postat de Tavi A'visi pe 24 Ianuarie 2021, 09:29

Cred ca Cortorarul asteapta bani de la Televiziune. Cortorar a fost cortorar ramane. Eu nu inteleg de ce stau Fani la echipa aceasta daca nu detin Marca si nici Palmaresul ? Hallo...! Nu ai Palmares nu ai trecuc. Nu ai trecut nu ai Istorie. Nu ai Istorie nu esti Dinamo!... Sorry !.... Eu asa vad lucrurile. Este la fel ca si la FCSB(Fotbal Club Sportiv Becali). Ai Palmares, ai Istorie , ai Trecut = Dinamo Bucuresti. Nu mai inteleg nimic di harababura aceasta Romaneasca. Cred ca doar in Romania se poate intampla asa ceva.

Nu banii din drepturile tv asteapta ci cei 2mil care trebuiesc platiti pana pe 31martie ,conditie de licentiere pt sezonul viitor. Acei 2mil se impart intre jucatorii spanioli plecati si firma ca i-a adus.Aici intra si Contra cu 35k/luna care de fapt sunt 15k/luna. Palmaresul, sigla sunt la Badea si le pot folosi gratis atata timp cand sunt in liga 1 si cat timp Badea are 7%din actuala societate. La fel este si la Craiova.

dodo001
dodo001  •  24 Ianuarie 2021, 10:16

E greu sa faci bussines cu bani negri, se pare ca tot mai greu chiar si in Romania, mai ales cand nu ai o justificare. Ii propun d-lui Cortacero sa vina in Romania cu masina sa aduca in diplomatul sau 100.000 la fiecare drum. Jucatorii primesc banii si cash. Chiar cu bucurie

bodystyle74
bodystyle74  •  24 Ianuarie 2021, 09:49

Benelul este faliment in Lux ,de unde bani. De fapt corta asteapta sa fie vandute actiunile coaforului la licitatie iar intre timp poate mai ciupeste cate ceva din drepturile tv si sponsorizari. Cel putin serdeanu a prins un salariu pe fuga.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează