FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

PCH, anunț fără precedent: „Cortacero, nu vei scăpa, o să te găsim! În '89 nu ne-a oprit nimeni. Cerem sprijinul Ambasadorului Spaniei la Bucureşti”

PCH s-a săturat. Fanii-acționari ai lui Dinamo afirmă că sunt gata să iasă în stradă și cer sprijinul lui Manuel Larrotcha Parada, Ambasadorul Spaniei la Bucureşti, pentru a-l înlătura pe Pablo Cortacero de club.
PCH s-a săturat. Fanii-acționari ai lui Dinamo afirmă că sunt gata să iasă în stradă și cer sprijinul lui Manuel Larrotcha Parada, Ambasadorul Spaniei la Bucureşti, pentru a-l înlătura pe Pablo Cortacero de club.

Articol de GSP - Publicat marti, 24 noiembrie 2020 22:30 / Actualizat marti, 24 noiembrie 2020 23:01

PCH s-a săturat. Fanii-acționari ai lui Dinamo afirmă că sunt gata să iasă în stradă și cer sprijinul lui Manuel Larrotcha Parada, Ambasadorul Spaniei la Bucureşti, pentru a-l înlătura pe Pablo Cortacero de la club.

  • Lista problemelor apăsătoare de la Dinamo se extinde. Fără un doctor cu atestat de Liga 1 în lot, așa cum avea Liviu Bătineanu, roș-albii riscă să piardă la „masa verde” următorul meci oficial, cel cu Viitorul, de sâmbătă, din șaisprezecimile de finală ale Cupei României;
  • Mai mult, clubul are de plătit 800.000 de lei până la sfârșitul acestei luni, altfel va pierde 6 puncte în clasament;
  • Cortacero a anunțat că vrea să facă o mărire de capital cu 5 milioane de euro, în cadrul unei ședințe extraordinare a membrilor Adunării Generale a Acționarilor de pe 21 decembrie. Suporterii „câinilor” nu mai au încredere în el însă.

DINAMO. PCH: „Vom face tot pentru a se afla cine sunt acești tâlhari”

NU VEI SCĂPA, NU TE VEI PUTEA ASCUNDE! ROMÂNII ȘI CÂINII TE VOR GĂSI ORIUNDE!

Pabl0 Corta0 vrea să bage 5 milioane, dar n-are bani să asigure prezența unui staff medical pentru meciul de Cupă de sâmbătă... Există riscul să pierdem cu 0-3 la masa verde, iar peste câteva zile urmează să rămânem fără 6 puncte din 9, pentru că spaniolii n-au fost în stare să plătească niște datorii. Dar asta contează prea puțin pentru actualii stăpâni ai lui Dinamo. Ei se țin de convocări pentru 21 decembrie. Să le spună cineva acestor tractoriști că pe 21 Decembrie am mai ieșit odată în stradă și nu ne-a putut opri nici Securitatea, nici USLA, nici toată Armata Comandantului Suprem.

SOLICITĂM SPRIJINUL AMBASADORULUI Spaniei la București, Excelența Sa Manuel Larrotcha Parada! Situația creată prin înșelătoria pusă la cale de un grup de cetățeni spanioli poate scoate în stradă zeci de mii de români. Comunitatea dinamoviștilor numără câteva milioane de suporteri în România, iar comunitatea românilor din Spania depășește 1 milion de conaționali. SUNTEM PESTE TOT! ÎI INVITĂM PE CÂINI să trimită textul acestei postrări și orice alt comentariu prin care solicităm sprijinul Excelenței Sale, pe adresa: [email protected].

Solicităm autorităților din România și din Spania să se sesizeze în legătură cu escrocheria care se pune la cale de către acest grup organizat ce provine din Spania, o afacere cu iz de spălare a banilor. E plină presa iberică de articole rasiste la adresa românilor în ultimele decenii. Excelența voastră, așa cum nouă nu ne place să fim arătați cu degetul pe nedrept din cauza unor infractori rătăciți prin Madrid, nici dumneavoastră nu v-ar plăcea ca spaniolii să fie numiți hoți și șarlatani din cauza unei grupări de iberici rătăcită prin România. 

Din păcate, aceasta este prima implicare spaniolă în sportul românesă (pentru că investiție nu o putem numi) și este o rușine pentru întreaga Spanie. Dacă lucrurile nu se vor îndrepta, vom face tot ce putem pentru ca toată Planeta să afle cine sunt de fapt marii tâlhari, cine sunt impostorii cu acte, care este nația lor și pe unde încearcă să se ascundă”, a scris PCH pe Facebook.

VIDEO Gică Popescu se teme de Dinamo: „Vom avea un meci dificil în Cupă!”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Imaginea zilei vine de la Dinamo » Cum au reacționat jucătorii la situația disperată din „Groapă”

Cosmin Contra ignoră suporterii și spune ADIO: „Nu mai există cale de întoarcere!” » Anunț radical: „Nu mă mai interesează România”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (248)
barleon
barleon  •  25 Noiembrie 2020, 19:24
Postat de catalynn pe 25 Noiembrie 2020, 12:09

Numai prostii nu știu ca “ne-a jjijji” e trade mark! Dacă mă vei vedea vreodată scriind fără cratima când mă refer la jjijji sa îmi atragi atenția, sigur am greșit! :-)))))

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

danut1971
danut1971  •  25 Noiembrie 2020, 15:54
Postat de mir21 pe 25 Noiembrie 2020, 12:09

Pai nu astia saraci cu mintea si cu duhul erau cu *** ca incepe NUEVA, EL DINAMO amu ce o patit ***?

gura mica gigelule fcsebel

cacao.cu.mac
cacao.cu.mac  •  25 Noiembrie 2020, 12:23
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Plang gigistii, plâng ...

Vezi toate comentariile (248)
Comentează