FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. PCH s-a răzvrătit din nou: „Rușine!” » Ce i-a revoltat pe fanii-acționari: „Fiți atenți aici”

DINAMO. Peluza Cătălin Hîldan lansează un nou atac la adresa conducătorilor clubului, care au adus clubul aproape de faliment.
DINAMO. Peluza Cătălin Hîldan lansează un nou atac la adresa conducătorilor clubului, care au adus clubul aproape de faliment.

Articol de GSP - Publicat joi, 03 decembrie 2020 22:03 / Actualizat joi, 03 decembrie 2020 22:25

DINAMO. Peluza Cătălin Hîldan lansează un nou atac la adresa conducătorilor clubului, care au adus clubul aproape de faliment.

De această dată, suporterii „câinilor” au expus cazul lui Borja Valle (28 de ani, mijlocaș ofensiv), care a plecat din „haită” la 3 săptămâni distanță după ce a cerut despărțirea pe cale amiabilă, fără pretenții financiare. Aceștia au citat un mesaj al fotbalistului, care a fost însă postat de impresarul acestuia, nu de jucător, pe pagina de Instagram a companiei Protio Sport S.L..

DINAMO. Comunicat PCH: „Rușine, săpașilor!”

„SĂPAȘII NE DUC LA VALLE

Fiți atenți aici: În urmă cu 3 săptămâni, Borja Valle a cerut să fie lăsat să plece LIBER, fără pretenții, fără memoriu, FĂRĂ BANI.

Conaționalii lui din conducerea lui Dinamo i-au spus că nu-i dau drumul, să aibă răbdare pentru că patronul a trimis banii și va fi plătit ”la proxima semana.”

Iată declarația de azi a lui Borja Valle:

„Am mers acolo fericit, entuziasmat, la un club istoric cunoscut în toată lumea fotbalului, care avea un proiect grozav.

Trei luni mai târziu am descoperit că totul a fost doar o minciună, că tot ce am crezut zi de zi a fost de fapt doar o minciună. Nu pot înțelege cum există oameni care se pot juca cu iluziile altora și îi pot face pe alții să-și schimbe viața.

Treaba noastră este să jucăm fotbal, dar oricât de fericit ai fi la un club, trebuie să pleci atunci când vezi că nu ești remunerat și nimic nu se repară. Mulțumesc clubului, voi purta mereu în suflet ACEI FANI SUPERBI

Mult succes lui Dinamo, oamenilor buni de acolo și fanilor. Vă mulțumesc pentru dragostea oferită și pentru că am descoperit o țară grozavă. Este o mândrie să spun că am purtat tricoul lui Dinamo! Mulțumesc și mult succes! Înainte Dinamo! Putere! Mulțumesc București, mulțumesc România!”

RESPECT, BORJA!

RUȘINE, SĂPAȘILOR!

- PCH

SĂPAȘII NE DUC LA VALLE Fiți atenți aici: În urmă cu 3 săptămâni, Borja Valle a cerut să fie lăsat să plece LIBER, fără...

Posted by Peluza Catalin Hildan-Dinamo on Thursday, December 3, 2020

Mișcări de trupe la Dinamo

În acest moment, doar doi străini nu au făcut notificări pentru a forța plecarea de la Dinamo, așteptând finalul anului 2020: căpitanul Ante Puljic și favoritul suporterilor, Diego Fabbrini. Dar nici eu nu mai rezistă mult! După Pitești, roș-albii se vor baza pe jucătorii români care vor mai dori să evolueze până la Crăciun, plus juniori.

Dinamo, la mila DDB

DDB continuă să susțină financiar echipa. Suporterii nu au plătit doar deplasarea echipei la Pitești pentru meciul cu FC Argeș, ci și facturile de lumină și căldură de la Săftica.

VIDEO. Tot ce trebuie să știi înainte de FC Argeș - Dinamo

Citește mai multe știi despre Dinamo:

Două noutăți în lotul lui Dinamo, după plecarea lui Contra » Cine revine în „haită”

Cristi Borcea, anunț teribil pentru suporteri: „Dinamo va intra în FALIMENT!” + îi face praf pe spanioli

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (13)
steaua1986.
steaua1986.  •  04 Decembrie 2020, 07:28
Postat de iuliusmv pe 04 Decembrie 2020, 05:29

Ii așteptam la meciurile Stelei cu lozinca "DOAR Dinamo BUCURESTI"

Alt prost care crede ca, clona fcsb e Steaua.

iuliusmv
iuliusmv  •  04 Decembrie 2020, 05:29

Ii așteptam la meciurile Stelei cu lozinca "DOAR Dinamo BUCURESTI"

goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  04 Decembrie 2020, 03:28
Postat de jean.fzr pe 04 Decembrie 2020, 00:21

O sa faca liga de 30 de echipe. Clona moscovita nu trebuie sa dispara.

Vezi ca stai cu aripile langa aragaz si s-ar putea sa te vedem flambat pe aici barzaune giulestean :)))

Vezi toate comentariile (13)
Comentează