FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo, pe drumuri: se mai mută la noul sediu? Contractul nu e semnat și se lucrează de pe teren!

Articol de - Publicat luni, 26 octombrie 2020 12:08 / Actualizat luni, 26 octombrie 2020 14:36

Proiectul „Nuevo Dinamo" riscă să se descompună. Săptămâna aceasta poate fi decisivă din toate punctele de vedere. Financiar și sportiv.

Pablo Cortacero a promis, în discuții private în special, că va trimite o sumă considerabilă de bani pentru plata diverselor datorii de la Dinamo și pentru a-și demonstra seriozitatea. Ca să liniștească atmosfera, deja sumbră, de la club și ca să obțină capital de imagine în fața suflării dinamoviste. 

În subsolul clasamentului din Liga 1, după 4 eșecuri consecutive, cu o prestație penibilă cu Sepsi (0-2), Dinamo își joacă viitorul - cel puțin pe al lui Cosmin Contra la echipă - vineri, cu Astra Giurgiu, aflată un punct mai jos. Nervii sunt întinși deja la maximum și la nivelul echipei, mai ales după discursul dur al antrenorului la finele înfrângerii de la Sfântu Gheorghe.

Dinamo încă nu are sediu

Momentan, Dinamo este pe drumuri. Managementul spaniol s-a mutat de la RIN Grand Hotel, la începutul acestei luni, lucrează de pe teren, roș-albii nu și-au deschis sediul de pe Calea Dorobanților, vizavi de "Perla". Nici măcar nu au început să-și mute acolo birourile, din simplul motiv că nu s-au semnat actele de închiriere.

Sursele Gazetei Sporturilor afirmă că tot sloganul devenit celebru în „haită" - „"zilele viitoare" - se aplică și acum. Fostul internațional și atacant al dinamoviștilor, Ciprian Marica, lansat de mai mulți ani și-n diverse proiecte imobiliare, deține spații de birouri în clădirea vizată de oficialii bucureștenilor, s-au purtat discuții de principiu, dar nu s-a semnat niciun act. A rămas tot ca în această săptămână să se clarifice situația. Mai ales că deja au trecut trei săptămâni de la anunțata mutare!

FOTO Aici ar trebui să fie noul sediu al lui Dinamo

Aici va fi noua casă a lui Dinamo. foto: GSP.ro
Aici va fi noua casă a lui Dinamo. foto: GSP.ro
Aici va fi noua casă a lui Dinamo. foto: GSP.ro
Aici va fi noua casă a lui Dinamo. foto: GSP.ro
Aici va fi noua casă a lui Dinamo. foto: GSP.ro
+5 FOTO

Având în vedere situația tensionată din jurul finanțării clubului, Pablo Cortacero este așteptat la București. Închirierea spațiului de pe Calea Dorobanților va costa gruparea în jur de 6.500 de euro pe lună. Până atunci, dinamoviștii lucrează de pe teren. O parte dintre oficialii clubului au devenit locatari ai bazei sportive de la Săftica, așa cum a anunțat Prosport deunăzi, mai ales că, indică sursele GSP, se făcuseră datorii și la hotelurile pe unde au fost cazați respectivii oameni de fotbal.

VIDEO Marica: „Mi-au spus că o să mă caute să semnăm”

Ciprian Marica a vorbit azi la GSP LIVE despre negocierile cu șefii lui Dinamo.

„Treaba e simplă. Căutau să se mute aproape de stadion. Au vizionat mai multe birouri și au ajuns pe Dorobanți, unde am o clădire. Au vizionat niște birouri, ulterior mi-au confirmat că își doresc să vină acolo și le convin prețul. A rămas să semnăm contractul și mi-au zis că săptămâna asta vin la București", a spus fostul atacant al lui Dinamo.

 Ar fi bine ca DDB să-i convoace la o ședință pe domnii investitori! DDB trebuie să preia hățurile, să scuture nițel situația. E limpede că banii vin cu greutate, iar DDB solicită răspunsuri din calitatea de acționari, nu neapărat de suporteri. Lucrurile sunt clare: trebuie să vină cu banii rapid! Pe fondul lipsei rezultatelor, trebuie să liniștească apele, señor Cortacero
- Andrei Gerea, membru Elite DDB

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV E vina lui Cosmin Contra?! Un fost jucător de la Dinamo are o teorie nouă: „E nevoie de liniște! El creează tensiune”

EXCLUSIV Fața nevăzută a spaniolilor care controlează Dinamo: academii fantomă, partener român căutat pentru datorii și o pretinsă prietenie cu Borcea

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (88)
creeperno
creeperno  •  26 Octombrie 2020, 22:53

N-ai cum sa te muti fara bani

skins_berceni
skins_berceni  •  26 Octombrie 2020, 19:14

Tovarășe Gerea, tu nu vezi ca ăștia nici măcar nu vor sa va cada, ca vor sa va excludă din acționariat...care o fi ala, chiar di vrăjeală pe hârtie.

viorelpreda
viorelpreda  •  26 Octombrie 2020, 19:10

L-au luat spaniolii si pe Ilie Stan la Dinamo ala de langa Serdean.

Vezi toate comentariile (88)
Comentează