FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Dinamo, pe urmele jucătorului la care visează Becali » Andone: "Am vorbit cu el" » Ce se întâmplă cu Gnohere

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 decembrie 2016 09:15

Ioan Andone îi cere transferuri lui Negoiță și este interesat de aducerea lui Constantin Budescu, jucător dorit cu insistență de Gigi Becali.

Antrenorul lui Dinamo a recunoscut că a vorbit recent cu mijlocaș, pe care l-ar vrea sub formă de împrumut de la Dailan Yifang, potrivit ProTV.

"Eu am mai vorbit cu el la meciul de Cupă (n.r. Astra - Dinamo 2-5, din sferturile Cupei Ligii). Jucătorii ca Budescu sunt rari. Eu i-am făcut o ofertă în vară, dar a preferat să meargă la Astra", a spus Andone la conferința de presă de ieri.

...despre Rotariu și Gnohere: "Nu cred că Rotariu și Gnohere vor ajunge la Steaua. Știți cum e, Gigi povestește. Nu cred că îl mai ia pe Gnohere. L-au luat deja pe Alibec și nu văd să aducă doi stângaci în atac".

Budescu, 27 de ani, se va întoarce în această iarnă în China, la Dailan Yifang. Mijlocașul de 27 de ani este cotat la 1 milion de euro de transfermarkt.de

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (20)
359908031036071
Emanuel Victor Georgescu  •  18 Decembrie 2016, 18:21

Aceasta afirmație halucinanta a lui Andone cum ca n-ar avea ce face cu doi atacanți de picior stâng te face sa razi.De ce ? Trebuie sa marcheze cu un anume picior ? Joaca doi in unu ?Da ce,echipele care n-au stângaci nu marchează ?

adianghelescu
adianghelescu  •  18 Decembrie 2016, 17:15
Postat de gizeh pe 18 Decembrie 2016, 12:26

... ce poză reușită ... Lolek si Bolek ...

idiotule astia doi chiar au fost fotbalisti spre deosebire de cei doi manelisti indragostiti reghe si ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vasy86le
vasy86le  •  18 Decembrie 2016, 16:32
Postat de Eugen Eugenescu pe 18 Decembrie 2016, 14:38

Alibec nu are anduranta lui Eddy ! Ar fi bine ca Steaua sa-l ia si pe el in echipa.

Acum nu mai radeti de "bizon" stiu ca va amuza tare mult cand a fost adus la Dinamo, era subiectul vostru de mistocareli, acum e bun nu? Daca Gnohere ajunge la fcsb,inseamna ca a uitat cine l-a facut iar jucator de fotbal, daca nu era Rednic si Dinamo, nu cred ca mai auzeam noi de Gnohere.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează