FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo, pe urmele lui Liverpool » „Câinii” vor merge în cantonamentul din vară la baza sportivă folosită de „cormorani”

Articol de - Publicat luni, 08 aprilie 2019 14:33

Mircea Rednic are planuri mari pentru sezonul viitor. Antrenorul lui Dinamo a promis că din stagiunea următoare echipa se va lupta pentru Cupă și campionat.

Pentru a-i motiva suplimentar pe fotbaliștii din „Ștefan cel Mare”, noul director general al „câinilor”, Bogdan Bălănescu, a luat decizia de a face cantonamentul de vară la Marbella, pe Costa del Sol, locație considerată de lux și mult mai scumpă față de destinațiile preferate până acum, gen Cipru sau Turcia.

Roș-albii se vor caza la hotelul Barcelo Marbella, care este un resort de golf cotat la patru stele. Interesant este că baza de pregătire aleasă de dinamoviști este Marbella Football Centre, acolo unde au făcut, de-a lungul timpului, cantonamente echipe precum: Liverpool, Arsenal, Sevilla, Dinamo Kiev, Brighton, Feyenoord, Gent, West Ham, Nottingham Forest, dar și FCSB.

Tot aici a jucat echipa națională U21 a României meciul cu Danemarca U20, 1-0. Și Dinamo a mai fost la Marbella, în 2015, pe când Flavius Stoican era antrenor. Atunci „câinii” chiar au câștigat trofeul la un turneu amical. 

„Condițiile de la Marbella Football Center sunt excelente! Mă refer în mod special la condiția gazonului din iarbă naturală, organizare, vreme și proximitatea hotelului”Jurgen Klopp, antrenor Liverpool, despre cantonamentul în care va merge Dinamo

VEZI ȘI:

VIDEO Jucătorii lui Dinamo, trivialități în vestiar după ce au umilit-o pe CSA Steaua! Cum s-a sărbătorit victoria împotriva rivalei

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  08 Aprilie 2019, 19:12

Toti cei adusi de Rednic sunt prieteni cu fotbalisti de la echipe mari.

knattspyrnufelag_elfsborg_etc
knattspyrnufelag_elfsborg_etc  •  08 Aprilie 2019, 17:09

SA NE PRIGATEASCA GIUVECELE CA AVIEM NIVOIE DE IELE SA CRESTEM MARI ALEEEEEEEEEEEEE ALEEEEEEEEE ALEEEEEEEEE

lapusneanul
lapusneanul  •  08 Aprilie 2019, 16:31
Postat de dinamo_fan pe 08 Aprilie 2019, 14:55

nu conteaza unde joaca, conteaza sa joace ceva. ce vad prin meciurile astea de campionat, chiar daca le castiga, e mult prea putin fotbal. Jaadi ala nu are ce cauta la echipa.

el si.........benzema...hahaha.... apropo, am auzit ca francezul ar fi adus ultimele 6 puncte pentru real, stii ceva ?..:)

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close