FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - PETROLUL

VIDEO Zeljko Kopic, după Dinamo - Petrolul: „Altul era planul”

Articol de - Publicat luni, 01 aprilie 2024 23:17 / Actualizat luni, 01 aprilie 2024 23:52

Dinamo - Petrolul 1-1. Zeljko Kopic, antrenorul bucureștenilor, a comentat remiza de pe „Arcul de Triumf”.

Croatul nu a fost mulțumit că elevii lui nu au repetat în repriza a doua jocul din prima și s-au retras prea mult.

Dinamo a ratat victoria în minutul 90+13. Gicu Grozav, gol dintr-un penalty controversat dictat de Feșnic + clasamentul
DINAMO - PETROLUL
Dinamo a ratat victoria în minutul 90+13. Gicu Grozav, gol dintr-un penalty controversat dictat de Feșnic + clasamentul

Zeljko Kopic, declarații după Dinamo - Petrolul

„Am controlat jocul în prima parte, nu le-am dat multe șanse. Planul în repriza a doua era să jucăm la fel ca în prima, să jucăm între linii. Petrolul a jucat cu mingi lungi. Au fost și faulturi ușoare acordate pentru ei în zone periculoase. Nu vreau să vorbesc despre decizia arbitrului, trebuie să accept. Am fost dezamăgit.

Nu a fost vorba de calitate, au jucat cu mingi lungi și ne-au prins. Trebuia să avem mai multă posesie, să jucăm în spatele apărării adverse, dar nu am reușit. Trebuie să analizăm acest meci. Am mai avut probleme la mingile lungi, trebuie să ne pregătim mai bine în viitor.

Politic a fost bun, planul a fost să joace 45-60 de minute. A fost frumos cu copii în tribune. Îmi pare rău pentru ei că am luat acest gol în prelungiri. Nu e la fel ca în mod normal, dar au dat totul să ne susțină. Le mulțumim! Fanii ne dădeau un plus de energie pe finalurile de meci”, a declarat Zeljko Kopic, la Digi Sport.

VIDEO. Mircea Lucescu, după Dinamo - Petrolul

„În mod normal, nu a fost penalty, de obicei sunt zeci de faze pe meci în care se întâmplă lucruri din astea. Dar e vina lui Dinamo, s-a retras prea mult. Nu au contat pe contraatac era normal ca Petrolul să-i împingă spre careu. Dar nu se impunea penalty la o astfel de fază. Asta e situația. Eu am zis înainte că se va ajunge la meci nul. Când o echipă renunță la atac, asta se întâmplă.

Dar spun din nou, nu e penalty. Nivelul e scăzut. Sunt momente când ambiția jucătorilor face un meci mai bun decât în mod normal. Dar astea sunt excepții. Nu se poate să vezi un meci și să nu vezi măcar două situații de finalizare”, a declarat Mircea Lucescu.

VIDEO. Atmosfera creată de copii la Dinamo - Petrolul

Citește și:

Reporterii GSP s-au aflat în Sala Polivalentă din „Ștefan cel Mare” și au surprins toate detaliile petrecute în timpul meciului Dinamo - Petrolul
DINAMO - PETROLUL
Reporterii GSP s-au aflat în Sala Polivalentă din „Ștefan cel Mare” și au surprins toate detaliile petrecute în timpul meciului Dinamo - Petrolul
Mircea Lucescu, pe stadion la Dinamo - Petrolul: cum a fost posibil
DINAMO - PETROLUL
Mircea Lucescu, pe stadion la Dinamo - Petrolul: cum a fost posibil

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
sadiku_is_back
sadiku_is_back  •  02 Aprilie 2024, 10:47

Esti mai slab decat Burca !!!

George111
George111  •  02 Aprilie 2024, 01:54

Kopic este primul vinovat, fiindcă echipa s-a retras în apărare și a dat posibilitate Petrolului să atace. În condițiile acestea e aproape imposibil să nu dea gol echipa care atacă . Să nu uităm ca etapa trecută la Sibiu Dinamo n-a existat în atac. Meciul a fost pregătit mai mult pentru faza de apărare . Dinamo trebuie să joace mai mult în atac, chiar dacă conduce (vezi Oțelul ), altfel pierde puncte și riscă să retrogradeze. Kopic trebuie să nu mai retragă echipa în apărare după ce dă gol. Așa s-a-ntâmplat în ultimile meciuri.

22cea
22cea  •  02 Aprilie 2024, 00:32

Esti prea fricos maestre , e greu sa aperi un rezultat de 1-0 o repriza intreaga plus ca jucatorii cara mingea si dribleaza aiurea mult prea mult .

Vezi toate comentariile (3)
Comentează