FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

UPDATE Veste importantă pentru Dinamo » Judecătorii s-au pronunțat în privința noului plan de reorganizare! Badea și Fabbrini au pus bețe-n roate

La Tribunalul București se judecă aprobarea noului plan de reorganizare
La Tribunalul București se judecă aprobarea noului plan de reorganizare

Articol de - Publicat luni, 19 iunie 2023 11:55 / Actualizat luni, 19 iunie 2023 12:00

Astăzi, la Tribunalul București, judecătorii au avut pe masă dosarul noului plan de reorganizare propus la Dinamo 1948 și au decis să stabilească un termen nou vineri, 23 iunie, la ora 10:00, după ce reprezentanții lui ACS FC Dinamo (Dinamo Badea) și Diego Fabbrini au invocat excepţia de neconstituţionalitate.

  • La primul termen, din data de 25 mai, judecătorul sindic a decis să repună pe rol dosarul aprobării noului plan de reorganizare de la Dinamo.
  • Noul termen a fost programat astăzi, cu judecătoarea Adam Constantin Veronica președintă al completului de judecată.
  • Verdictul nu a venit nici astăzi, un termen nou fiind fixat vineri, 23 iunie, la ora 10:00. 
  • Prin aprobarea noului plan de reorganizare, Dinamo, societate aflată în insolvență, caută să reducă datoriile de la 8 milioane de euro la aproape 2,4, modificare de care depinde viitorul clubului. 
Revenire după 2 ani la FCSB: „Este bine. În sfârșit este bine”
FCSB
Revenire după 2 ani la FCSB: „Este bine. În sfârșit este bine”

O nouă amânare în dosarul crucial pentru Dinamo. Tot ce s-a întâmplat astăzi la Tribunal:

  • Instanța a fixat în cele din urmă un termen nou, vineri, ora 10:00, în aceeași formulă! 
  • Deranjat, Balog a ridicat tonul: „Noi am formulat un plan de reorganizare, o decizie privind neconstituționalitatea nu are nicio legătură”. 
  • Avocata care reprezintă Dinamo Badea a susținut solicitarea avocatei lui Diego Fabbrini și cere amânarea pronunțării. 
  • Ora 11:35 - Și avocata fotbalistului Diego Fabbrini, care apare în dosar drept contestatar, a încercat să pună bețe în roate planului, invocând excepția de neconstituționalitate pe baza unor articole de lege. Balog a cerut o amendă judiciară pentru avocata fostului dinamovist: „Încercare nefericită de a amâna pronunțarea. A avut timp pentru asta din martie...”.
  • Judecătoarea a respins cererea de acordare a unui nou termen, cu argumentul că precizările au dost depuse la dosar cu mai mult de 10 zile înainte de termenul de astăzi. 
  • Claudiu Balog, avocatul administratorului judiciar de la Dinamo 1948, a contrat: „Doar instanța poate cere alt termen, se încearcă o nouă tergiversare a cazului”.
  • Încă de la începutul ședinței, avocata care reprezintă ACS FC Dinamo, adică echipa lui Nicolae Badea, a solicitat un nou termen, practic amânarea judecării, argumentând că administratorul judiciar al Dinamo 1948, RTZ, a adus noi precizări la cauză cu scurt timp înainte de termenul de astăzi. 
  • Prezent în sală, Dorin Iacob, tatăl administratorului special Vlad Iacob, și-a făcut cruce, sperând la un verdict pozitiv pentru „câini”.
  • Ora 11:25 - Pe ordinea de zi a ajuns cazul aprobării noului plan de reorganizare de la Dinamo.

La Tribunalul București s-a judecat aprobarea noului plan de reorganizare al lui Dinamo

Cazul s-a judecat pe fond. Primul care a ajuns la Tribunal este Claudiu Balog, avocatul și reprezentantul RTZ, administratorul judiciar al lui Dinamo. 

În jurul orei 10:50 și-a făcut aparția și Andrei Nicolescu, unul dintre acționarii majoritari de la Dinamo, avocat de meserie, iar după 11:00 au apărut administratorul special Vlad Iacob și tatăl acestuia, Dorin. 

Motivul pentru care cazul a fost repus pe rol la primul termen este faptul că judecătorul sindic a solicitat explicații suplimentare cu privire la prognozele din planul de reorganizare.

Instanța i-a cerut administratorului judiciar Răzvan Zăvăleanu să explice de ce în strategia de reorganizare a clubului, la transferul de jucători, se prevede că jucătorii au o valoare de piață în cauntum de 7.601.080 lei, iar la rubrica încasări din valorificarea jucătorilor suma este 0 lei.

Mai multe știri din SuperLigă:

SuperLiga străinilor! 5 explicații pentru „seceta” de jucători valoroși la naționala României

Revenire după 2 ani la FCSB: „Este bine. În sfârșit este bine”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (74)
istet10
istet10  •  20 Iunie 2023, 13:40
Postat de abavati pe 20 Iunie 2023, 12:19

Planul inițial vine din "pereoada" groparului Mureșan la sfaturile de taina ale ginerelui lui "Ion-te-leagă" Dincă, iar ăla aplica ce-i povestea tata socru din ședințele CPEx.

Asa si? Muresean nu in slujba lui Dinamo era atunci? Sau dupa tine ar trebui rertinute doar contracte semnate de unii?

abavati
abavati  •  20 Iunie 2023, 12:36
Postat de TIborSzoltan pe 19 Iunie 2023, 14:01

Desfiintati o data echipa asta adusă dw rusi cu tancul in Romania. Cand scapam de comunistoizii??

Când o dispărea și disperarea cu autonomia secuimii, fix atunci ...

abavati
abavati  •  20 Iunie 2023, 12:34
Postat de Chess pe 19 Iunie 2023, 14:29

Cat cred *** ca o sa mearga cu smecherii militienesti ?! Echipa asta reprezinta negura intunecata a aparatului represiv din Romania !

Ar trebui sa-ti fie rușine, că tot "melețienii" ăia răi îți scoteau neamurile pe ușa din spate a secției. Plus că pe voi va înființat Cominternul în '23, așa că las-o mai moale cu negurile și restul de prostii.

Vezi toate comentariile (74)
Comentează