FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Planuri diferite pentru Sorescu la Dinamo » Șefii vor să-l vândă, Stoican să-l „repare”: „Trebuie umblat la moral”

Deian Sorescu, în meciul cu CSU Craiova // foto: Imago Images
Deian Sorescu, în meciul cu CSU Craiova // foto: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 03 ianuarie 2022 07:00 / Actualizat luni, 03 ianuarie 2022 07:13

Deian Sorescu (24 de ani) e scos la tarabă, conducerea lui Dinamo visează la un milion de euro. În caz că transferul pică din nou, antrenorul Flavius Stoican speră să aibă la dispoziție cea mai bună versiune a jucătorului. 

Fie vară, fie iarnă, continuă „telenovela Sorescu”. Dacă în urmă cu jumătate de an Dinamo mai trăgea să-l țină pe Deian, fiindcă avea interzis la achiziții, acum roș-albiii sunt foarte deschiși pentru tratative.

Vrea să plece de la Dinamo, după ce a fost acuzat că l-a „săpat” pe Rednic! Clubul se opune: „Gratis nu se poate”
DINAMO
Vrea să plece de la Dinamo, după ce a fost acuzat că l-a „săpat” pe Rednic! Clubul se opune: „Gratis nu se poate”

Un milion de euro pentru Deian Sorescu 

Conducerea speră să obțină cât mai mult pe Deian, visează la aproximativ un milion de euro. „Sorescu este de vânzare în această iarnă. E jucătorul cel mai valoros din club, e singurul care are oferte concrete, a avut şi în vară, are şi acum. Dacă lucrurile vor decurge normal, negocierile vor fi bune pentru toate părţile. Există un interes din afară. E un om de caracter”, a declarat Iuliu Mureșan pentru Telekom Sport.

Chestionat dacă suma solicitată de Dinamo va fi de un milion de euro, administratorul special a precizat: „Da, pe acolo e suma. Contează valoarea lui, nu situația în care e clubul. Nu mi se pare o sumă mare. Într-o echipă care nu merge bine, nefiind atacant, să dai 8 goluri, asta contează”.

Flavius Stoican: „Trebuie umblat la moralul lui”

În vară a fost pe lista lui Gaziantep și a Legiei Varșovia, dar FCSB oferea cea mai mare sumă, 750.000 de euro. Rivalii nu-l mai vor acum pe Sorescu. În situația în care Dinamo începe de miercuri antrenamentele, Flavius Stoican a mărturisit că el îl ia în calcul pe bănățeanul golgeter al formației, atât timp cât îmbracă tricoul alb-roșu.

„Trebuie umblat la moralul lui, el e fotbalist bun. Nu poți să ai căderea aia. Să cazi de la nivelul de jucător de națională la nivelul să nu-ți mai iasă nimic în câteva luni. E ceva ce nu a mai mers, fiindcă nu poți să dai cinci goluri în două meciuri, apoi în două-trei luni să te schimbi radical. E important și pentru Dinamo să fie echilibrat, nu doar pentru el”, a mărturisit Stoican pentru GSP.

8 goluriîn 20 de meciuri a adunat Sorescu în această ediție

1,9 milioane euroeste cota actualizată a lui Deian pe transfermarkt, cu o sută de mii de euro mai mult decât în septembrie 2021

Citește mai multe știri din Liga 1:

„Ții cu Dinamo sau Rapid?” » Răspunsul lui Lobonț + Cum îl „bastona” Mircea Lucescu: „Ne dădea și niște chei extraordinare”

O echipă de play-off riscă să piardă 4 oameni de bază: „Există discuții cu formații din străinătate”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
paolo17
paolo17  •  03 Ianuarie 2022, 11:22

Fc coaforu’ ar trebui sa-l tina. De ce sa-l vanda acum, cand la vara ramane liber, in urma falimentului?

geo.b.
geo.b.  •  03 Ianuarie 2022, 08:53

Stoican să-l „repare” ??? Cracterul nu poate fi reparat niciodata.Cel care tradeaza o data,moare tradator.Si daca o face o data,o face si de alta data.Gaseste el scuze s-o faca.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează