FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo pleacă în cantonament cu 17 fotbaliști crescuți de club! Cui nu-i dădeau șefii nicio șansă: „Ziceau că nu va fi jucător de Liga 1”

Dinamo s-a reunit astăzi. 17 dintre cei 25 de jucători de acum sunt crescuți în Academia clubului, Iar 11 au evoluat pentru echipa U19 a clubului, vicecampioană națională
Dinamo s-a reunit astăzi. 17 dintre cei 25 de jucători de acum sunt crescuți în Academia clubului, Iar 11 au evoluat pentru echipa U19 a clubului, vicecampioană națională

Articol de - Publicat miercuri, 12 august 2020 16:11 / Actualizat miercuri, 12 august 2020 18:33

Dinamo s-a reunit aseară. 17 dintre cei 25 de jucători de acum sunt crescuți în Academia clubului, Iar 11 au evoluat pentru echipa U19 a clubului, vicecampioană națională

Cifrele: 17 fotbaliști din lotul actual al lui Gigi Mulțescu sunt crescuți în Ștefan cel Mare, plus Moldoveanu care își revine după accidentare. 11 au fost promovați, temporar, de la U19. Chiar dacă mai vrea cinci fotbaliști cu experiență, Mulțescu, 68 de ani, va continua să dea credit celor crecuți cu emblema "câinilor" la piept.

„Se vede treaba că munca noastră nu a fost în zadar. Au fost aduși la echipa mare cei din generația 2002, Bani, Diniță, Borcea, Tălmaciu. Am vorbit cu domnul Mulțescu că altfel nu-i băga nimeni în seamă. Plus pe cei din generația 2000, Măgureanu, Lazăr, Crețu, Răducan", a explicat Gabriel Răduță, ex-managerul centrului de juniori.

"De Bani ziceau că nu e niciodată de Liga 1"

El a continuat pentru Gazeta Sporturilor: „Observ, cu surprindere, că toată lumea vorbește acum laudativ despre Ahmed Bani, dar nu știți cât am tras până a ajuns la echipa mare. Experții din club au spus că nu va fi niciodată jucător de Liga 1! Așa am pățit, înainte, și cu Grigore, Mihaiu, Neicuțescu, Moldoveanu, Borcea. Dar marii experți din club nu știu că acești copii au deja mentalitate de învingători, fiindcă au jucat numai pentru locul 1 la categoriile lor de vârstă. Anul acesta, am fost la două minute de a fi campioni la U19, după ce ne-am antrenat în parcuri. Îi urez tot binele din lume lui Dinamo, DDB și domnului Mulțescu". 

Dinamo pleacă în cantonament cu 17 fotbaliști crescuți de club! Cui nu-i dădeau șefii nicio șansă: „Ziceau că nu va fi jucător de Liga 1”
Ahmed Bani

Lotul de la reunirea lui Dinamo: 

  • Portari: Straton, Fara (*), Mitrovic (*)
  • Fundaşi: R. Zamfir (*), M. Popescu, R. Grigore, Bejan, Sin, Amzar (*), Gîsă (*), Brat (*);
  • Mijlocaşi: Sorescu, Creţu, V. Borcea (*), Bani (*), Răuţă, I. Şerban, Cl. Stan (*), Al. Lazăr, Fabbrini, R. Diniţă (*)
  • Atacanţi: Mihaiu, Neicuţescu, Măgureanu, D. Popa.
  • Notă: Jucătorii trecuți cu (*) au evoluat pentru echipa U19 a clubului, vicecampioană națională. 
  • Puljici era așteptat aseară în București, Ehmann și Moldoveanu își revin după accidentări.

VIDEO. Un nou sistem competițional pentru Liga 1 din 2020-2021

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Paul Anton i-a dat răspunsul lui Dinamo » Ce se întâmplă cu transferul acestuia

25 de jucători la reunirea lui Dinamo » 3 absenți și 4 reveniri în echipa lui Gigi Mulțescu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
doardinamo1948
doardinamo1948  •  13 August 2020, 05:02

Domnul Raduta are remușcări? Bani nu e de liga 1.

394966434424757
Mihai Dinu  •  13 August 2020, 01:09

Am mare incredere in profesionalismul d-lui Multescu si ca va reda spiritul ofensiv (cine vine´n groapa fara 5 nu pleaca) si combativitatea (invinsi de la vestiare; urcat pe garduri; caini rosii) toate astea -in primul rand- cu o mare, foarte mare pregatire fizica. Forta Dinamo, succes d-le Multescu!

creeperno
creeperno  •  12 August 2020, 22:41

Ma bucur ca majoritatea lotului o reprezinta dinamovistii si nu mercenarii

Vezi toate comentariile (5)
Comentează