FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo plînge după Bakaj » Cernomoreţ Odessa a activat clauza de transfer definitiv!

Elis Bakaj va părăsi Dinamo definitiv
Elis Bakaj va părăsi Dinamo definitiv

Articol de GSP - Publicat joi, 24 mai 2012 00:00 / Actualizat joi, 24 mai 2012 11:33

Adus cu surle şi trîmbiţe la Dinamo, Elis Bakaj nu s-a putut impune şi a fost împrumutat la Cernomoreţ Odessa. Formaţia din Ucraina a activat clauza de transfer definitiv, de 200.000 de euro, pentru a-l păstra pe cel supranumit "Cristiano Ronaldo al Albaniei".


Albanezul a reuşit să îi impresioneze pe şefii lui Chernomoreţ, aşa că aceştia au decis să activeze clauza lui Bakaj. Săptămîna viitoare urmează să se parafeze actele şi să fie viraţi banii în conturile lui Dinamo.

Roş-albilor le pare rău că s-au despărţit atît de uşor de micuţul albanez, mai ales că acesta a făcut un retur foarte bun la Odessa, unde a jucat ca al doilea vîrf, reuşind să înscrie 4 goluri în 11 meciuri. Marţi, Bakaj a marcat şi pentru naţionala Albaniei, într-un meci cîştigat în faţa Qatarului.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (51)
gabineg
gabineg  •  25 Mai 2012, 17:52

Urmaresc fenomenul Dinamo de peste 40 ani din postura de suporter. Va rog sa ma credeti ca Bakaj nu are fata de Dinamo. A venit cu surle si trambite (Ronaldo al Albaniei), a fost supraveghiat de "bona" Demollari, dar nu a aratat nimic. Nici fizic, nici tactic, nci tehnic. A tras numai in balarii, nu a facut faza defensiva, a pierdut dueluri. Sa stea linistit la Cernomoret si sa ne lase in pace.

florinch
florinch  •  25 Mai 2012, 16:52
Postat de marian79iulian pe 24 Mai 2012, 18:48

ca bakaj sunt vreo 7-8 prin curtea lui dinamo, dar n-are cine sa-i promoveze!

Tu nu esti sanatos?care sunt aia 7-8? Poate doar Paun mai stia sa loveasca mingea precum Bakaj,insa si ala este la bulgari si mi-e teama ca-l pierdem si pe el.Pe Bakaj (care era cat Munteanu,Rus si Alexe la un loc) l-am pierdut pentru ca nu-i avea impresari pe Becalihoti.Mare pacat,ar fi fost un jucator determinant.Sa-l vinzi cu 200 000 dupa ce tu ai dat 400 000 mi se pare o prostie cat toti actionarii lui Dinamo si Becalihotii la un loc.

marian79iulian
marian79iulian  •  24 Mai 2012, 18:48

ca bakaj sunt vreo 7-8 prin curtea lui dinamo, dar n-are cine sa-i promoveze!

Vezi toate comentariile (51)
Comentează