FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

Dinamo poate aduce mai repede titlul în Ghencea: "Sîntem condamnaţi să batem Astra"

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 martie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 30 martie 2013 13:51

Doi dintre cei mai importanţi jucători ai lui Dinamo, Cătălin Munteanu şi Ionel Dănciulescu, trag un semnal de alarmă în ceea ce priveşte meciul cu Astra.

Cei doi sînt de părere că victoria din acest meci este esenţială, lupta pentru locurile de cupe europene fiind din ce în ce mai mare.

"Noi sîntem condamnaţi să cîştigăm, asta este clar. Jucăm şi acasă şi ne dorim toate cele 3 puncte. Cu siguranţă va fi foarte greu pentru că, am spus mai devreme, este o echipă foarte bună", a spus Danciulescu pentru Dolce Sport.

"Eu cred că e o surpriză placută, dar ei au făcut investiţii în vară au adus jucători foarte buni. Şi asta se vede, e o surpriză pentru toţi. Practică un fotbal bun, spectaculos şi e o echipă de luat în seamă", a recunoscut Cătălin Munteanu.

Playtech: GENIAL! Ce face Ion Țiriac pentru Sorana Cîrstea, iubita fiului său. S-a aflat abia acum


Comentarii (18)
titiduru22
titiduru22  •  31 Martie 2013, 00:36
Postat de adevarulvindeca pe 30 Martie 2013, 16:25

Eu zic sa incepeti sa jucati fotbal mai intai si apoi sa mergeti in cupele europene. Voi doi trebuie sa va pensionati si sa lasati loc la tineri. Asa ca mai intai pregatitiva cu adevarat, nu prin baruri si apoi sperati la ceva mai mult.

100% de acord cu tine,Dinamo n-are ce cauta deocamdata in Cupele Europene !!!

titiduru22
titiduru22  •  31 Martie 2013, 00:35
Postat de adimutu14 pe 30 Martie 2013, 16:40

Cel mai greu meci din anul acesta pana acum e asta cu Astra, dar o sa vedeti ca ii batem! HAI DINAMO!!!

Cu cine sa bati mai cu astia doi din poza,ma indoiesc !!! M-as bucura tare daca scoatem un egal.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  30 Martie 2013, 21:04
Postat de rsalexander pe 30 Martie 2013, 18:56

Tu te auzi ce prostii debitezi acolo? Steaua a defilat in acest campionat si tu ai fantezii ca ii tataie dosul daca nu castiga Dinamo cu Astra? Nu mai stiti cum sa va dati si voi importanta? Tu crezi ca Steaua sta in ce fac adversarele, cum faceti voi? Steaua isi castiga singura meciurile si nu ii intereseaza ce face X, Y sau Z...

da, da, da.....nu stiu de ce se mai prezinta echipele la meciurile cu Steaua !Cum poate cineva sa puna la indoiala faptul ca voi ati fi deasupra tuturor... E ceva extraterestru.... Mai copii, nu mai sunteti rationali si totul pleaca de la filfizonii aia din conducere si de pe banca !

Vezi toate comentariile (18)
Comentează