FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo poate aduce portar de la PSG! Variantă-șoc pentru postul cu probleme

Polonezul Marcin Bulka (21 de ani) ar putea fi soluția pentru postul de portar la Dinamo. +6   FOTO
Polonezul Marcin Bulka (21 de ani) ar putea fi soluția pentru postul de portar la Dinamo.

Articol de - Publicat vineri, 29 ianuarie 2021 09:45 / Actualizat vineri, 29 ianuarie 2021 14:55

Polonezul Marcin Bulka (21 de ani) ar putea fi soluția pentru postul de portar la Dinamo.

Dinamo caută urgent o soluție pentru postul de portar. Cel mai recent nume apărut pe lista „câinilor” este Marcin Bulka, un goalkeeper înalt, de 1,99 metri. Polonezul se află sub contract cu PSG. A fost împrumutat ultima dată la Cartagena, în liga secundă din Spania.

Dinamo poate aduce portar de la PSG

Marcin Bulka a fost internațional la toate reprezentativele de juniori ale Poloniei, inclusiv la cea U21. În 2017, datorită fizicului impresionant, a fost achiziționat de Chelsea. După 3 ani, de la echipa U23 a londonezilor a ajuns la PSG. Are și o apariție în tricoul campioanei Franței, sezonul trecut, într-o victorie cu Metz, scor 2-0. Conform site-ului Sportowefakty, Dinamo este favorită în a-l aduce pe Bulka, în fața lui Wolfsburg. În Bundesliga ar fi rezervă. 

Presa din Franța are o altă variantă. Bulka ar urma să semneze cu Chateroux, locul 20 în Ligue 2.

900.000 de euroeste cota lui Marcin Bulka, conform transfermarkt

+2 FOTO

Dinamo caută portar

Chiar dacă Mihai Eșanu, 22 de ani, a dat randament la primele apariții, în meciul Gaz Metan (2-1), la al 4-lea său meci în Liga 1, a avut mai multe ezitări. Rezerva lui este Aleksandr Mitrovic, 17 ani, încă nu a debutat în prima divizie. Zilele trecute, Dinamo a fost în negocieri avansate cu rusul Yuri Logidin, ex-Zenit St. Petersburg, doar că, deși se puteau înțelege din punct de vedere financiar până la vară, fotbalistul a declinat oferta și a ales Geanina (Grecia) din cauza situației financiare a grupării bucureștene.

Dinamo s-a reorientat și a intrat pe pista Riccardo Piscitelli! Mai ales că-l cunoaște foarte bine pe portarul italian crescut la AC Milan, jucătorul evoluând în sezonul anterior pentru "câini". Detalii AICI!

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Nicolae Badea, încă un pas major spre Dinamo! Pe cine vrea să numească manager general, șef peste tot clubul

EXCLUSIV // UPDATE Măsură disperată » Dinamo îl vrea înapoi pe fotbalistul care poate falimenta echipa! Reacția jucătorului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (27)
creeperno290
creeperno290  •  29 Ianuarie 2021, 22:45

Doamne ajuta!

goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  29 Ianuarie 2021, 15:05
Postat de cry_67 pe 29 Ianuarie 2021, 13:18

Asa si?! Crezi ca este primul sau ultimul care greseste?! Va mai gresi, da, este foarte probabil.. dar nici sa il "omoram" pentru ca abia are 2-3 mecuri bietul copil! Aici gresim noi, romanii.. vrem rezultate IMEDIATE, dar nu avem rabdare sa crestem, sa lasam copii astia sa creasca in evolutii.. daca gresesc sa ii incurajam, sa devina mai buni.. Imediat "le dam in cap".. Preferam sa aducem niste trompete de afara, sa ii platim cu mai multi bani.. si copii nostri sa se piarda.. ulterior sa ne plangem "ca de ce nu avem Nationala de fotbal".. pai uite de ce.. datorita celor ca tine!!!!!!

Asa e, hai sa persistam in mediocritate, sa pierdem puncte ca avem o mentalitate de '' Hai sa jucam cu copii de gradinita''. Daca nu vom falimenta juridic, o sa o facem sportiv cu Esanu si altii din lot care mimeaza jocu cu mingea. La Dinamo trebuie invatata sintagma ''Performanta de acum inainte''. Ajunge cu lehamitele astea

goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  29 Ianuarie 2021, 15:00
Postat de gazistu pe 29 Ianuarie 2021, 11:06

dar ce are Esanu? dar dinamo e cumva echipa ce se bate pe 3 fronturi, campionat, cupa si EL? Esanu apara, ff bine, ce vor mai mult??? si inca ceva...ce strain vine sa joace "pe multam" cum o fac "prostii" care inca mai sunt la Dinamo??

Lui Esanu ii scapa mingea din mana ( vezi golu de la Botosani in secunda 3) sau penibilele de goluri pe care le-a primit cu Medias. Asta nu e portar , e slabut

Vezi toate comentariile (27)
Comentează