FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo poate rata încă un transfer » Motivul pentru care fotbalistul ezită să semneze cu formaţia lui Rednic

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 iulie 2015 09:01

Dinamo vrea să se întărească şi încearcă să-l transfere pe fundașul stînga Landry Mulemo, 28 de ani. Vezi aici detalii

Cele două părţi au negociat în ultimele zile, dar jucătorul a solicitat încă o săptămînă să se gîndească dacă vine în România sau nu.

Apărătorul belgiano-congolez nu este convins pe deplin că-l poate ajuta o experiență în Liga 1, de aceea le-a transmis dinamoviștilor că vrea să studieze profund situația.

Landry Mulemo, 28 de ani, a jucat în sezonul trecut în prima ligă din Belgia, la Kortrijk, locul 6. 

De-a lungul carierei, fundașul de 1,78 m a mai jucat la Bucaspor, Beitar Ierusalim şi Kaposvari.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
zecs93
zecs93  •  08 Iulie 2015, 15:40

eram sigur, am si spus la articolul cu pricina ca asta nu va veni pentru ca ce sa vezi, avem un zgarcit in conducere care ofera salarii de croitor !!!

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  08 Iulie 2015, 14:52

Daca la ele o mai adaugi si pe steluta....mai stam de vorba. Daca nu fa pasi de aici ca mirosi urat ! Spune-ne tu cum s-au "evaporate" cele 12.000.000 de euro datorate de catre steluta ANAF-ului?

randoom_._
randoom_._  •  08 Iulie 2015, 13:55
Postat de lapusneanul pe 08 Iulie 2015, 13:50

sunteti de belea , initial a fost un articol pe care l-ati impartit in 3 articole, bravo maaaa, viitorul suna bine....adica va paste falimentul...:)

IN Romania nu exista faliment. realitatea,b1tv,gandul si cam toata propaganda basista este in insolventa de ani buni dar continua ca si cum nu s-ar fi intamplat nimica. prosport,dinamo,rapid,petrolu,cfr cluj etc.,toate in insolventa,dar continua,ca si cum nu s-ar fii intamplat nimica. traim vremuri groaznice in care se fura legal. pai numai de la entitatile enumerate de mine mai sus,daca ai recupera banii in totaliatte ai putea dubla salariile in Romania pentru cel putin un an.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează