FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo poate să-și ia gândul! Antrenorul dorit de Pablo Cortacero și-a găsit echipă

Paco Jemez. foto: Guliver/Getty Images
Paco Jemez. foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 decembrie 2020 23:09 / Actualizat miercuri, 16 decembrie 2020 23:25

Paco Jemez, tehnicianul care a fost dorit de Pablo Cortacero la Dinamo în această toamnă, e la un pas să ajungă în Mexic. Astfel, șansele ca acesta să mai vină în România sunt aproape de zero.

Potrivit lui Daniel Munoz, agentul lui Paco Jemez, tehnicianul ar urma să ajungă la formația mexicană Cruz Azul, echipă pe care Don Paco Jemez a mai antrenat-o în urmă cu patru ani.

„Eu am discutat deja cu domnul Jaime Ordiales (n.r directorul sportiv de la Cruz Azul) şi i-am prezentat această posibilitate. Paco este foarte încântat. În primul rând, pentru că vorbim despre un club prestigios. În al doilea rând, pentru că vorbim despre un club unde fanii l-au tratat extraordinar”, a declarat agentul lui Jemez, conform telekomsport.ro

Pablo Cortacero l-a vrut pe Paco Jemez la Dinamo 

Pablo Cortacero îl trecuse pe Paco Jemez pe lista scurtă de la Dinamo, acesta fiind un antrenor cu un CV bogat, în care figurează echipe precum Cordoba, Las Palmas și Rayo Vallecano

Paco Jemez este liber de contract din luna august a acestui an. Ultima dată a antrenat-o pe Rayo Vallecano, echipă la cârma căreia s-a aflat pentru a doua oară. Rayo a jucat 56 de meciuri sub comanda sa între martie 2019 și august 2020 și a obținut 18 victorii, a remizat de 24 de ori și a pierdut 14 meciuri. În primul mandat la Rayo, Jemez a lucrat și cu Răzvan Raț, în sezoanele 2013-2014 și 2015-2016.

190 de meciuria adunat Jemez în La Liga: 57 de victorii, 34 de egaluri și 99 de înfrângeri

VIDEO Ionel Dănciulescu, despre dezastrul de la Dinamo: „Nu văd nicio soluție. Situația e dramatică!”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Scrisoarea unui puști dinamovist către Moș Crăciun a ajuns virală: „Să ajungă Dinamo în play-off și să aibă bani”

EXCLUSIV D'ale carnavalului la Dinamo » Mărturia incredibilă a jucătorului care a dat clubul în judecată: „Nu vă vine să credeți! Mă judecam cu Badea, dar banii mi i-a plătit Negoiță”

Dinamo, amendată din cauza suporterilor » Derapaj oribil al fanilor + gafa CNCD

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
prapadlafcsb1
prapadlafcsb1  •  17 Decembrie 2020, 06:28

Și de ce ar fi o lovitura ma pescare?

iosif.cel.nebun
iosif.cel.nebun  •  16 Decembrie 2020, 23:38

Mai il crede cineva pe cortacero??

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close