FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - POLI IAȘI 3-0

DINAMO - POLI IAȘI 3-0 // Florin Gardoș, după debutul la Poli Iași: „Mi-e greu să cred că Dinamo va prinde play-off-ul” » Cum explică înfrângerea

Florin Gardoș a bifat în înfrângerea cu Dinamo, 0-3, primul meci în tricoul lui Poli Iași // FOTO: Cristi Preda
Florin Gardoș a bifat în înfrângerea cu Dinamo, 0-3, primul meci în tricoul lui Poli Iași // FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 04 februarie 2019 22:06

DINAMO - POLI IAȘI // Florin Gardoș, 30 de ani, a debutat pentru Poli Iași în înfrângerea cu Dinamo, 0-3, iar la final a încercat să găsească explicații pentru eșecul de luni seara. 

„Am început meciul timorat, am luat golurile pe contraatac și dintr-o fază fixă. Am pierdut pe mâna noastră. Nu am fost surprins de pressing-ul lui Dinamo, ne așteptam să facă asta jucând acasă. Mi s-a părut pe moment că a fost fault în atac la primul gol al lui Dinamo.

Nu știu ce îi lipsește echipei ca să joace ca sezonul trecut, dar se simte lipsa lui Andrei Cristea. Sper să ne revenim începând cu următorul meci”, a  spus Gardoș.

Ulterior, fundașul a vorbit și despre șansele echipei sale de a prinde play-off-ul, dar și despre posibilitatea ca Dinamo să realizeze imposibilul și să se claseze în primele șase:

S-au îngreunat lucrurile pentru noi după această înfrângere, dar încă sperăm să ne calificăm în play-off. Mi-e greu să cred că Dinamo va prinde play-off-ul, dar nu vreau să vorbesc mai multe, prefer să vorbesc despre echipa mea”, a declarat Gardoș, la TV Digi Sport.  

Vezi și: DINAMO - POLI IAȘI 3-0 // Dinamo petrece din nou! Echipa lui Mircea Rednic, victorie entuziasmantă cu Poli Iași

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează