FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - POLI IAȘI 3-0

DINAMO - POLI IAȘI 3-0 // Ricardo Grigore s-a descătușat: „Umilința nu putea ține continuu, nu mai vrem să fim batjocoriți!”

Ricardo Grigore, în stânga, a fost integralist cu Poli Iași // FOTO: Cristi Preda
Ricardo Grigore, în stânga, a fost integralist cu Poli Iași // FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 04 februarie 2019 22:01

DINAMO - POLI IAȘI 3-0 // Ricardo Grigore, 19 ani, fundașul lui Dinamo, crede că victoria cu Poli Iași va fi un adevărat reviriment pentru echipa roș-albă. 

„Nu putea ține umilința continuu, nu mai vrem să fim batjocoriți! Sunt șanse mici să intrăm în play-off, dar noi trebuie să continuăm să jucăm așa. Veți vedea, se va schimba totul! Avem nevoie să fim omogeni, trebuie să strângem rândurile și să continuăm să jucăm solid.

Ne așteaptă un meci greu cu Sepsi, mereu am avut parte de meciuri dificile acolo. Vom pregăti meciul bine și mergem acolo să obținem maximum, avem nevoie de victorii”, a declarat Grigore, la TV Digi Sport. 

Ricardo Grigore a comentat și faza din minutul 23, în care l-a umplut de sânge pe Florin Gardoș și a fost iertat de eliminare. 

„Am sărit la cap și m-am ajutat de braț, dar nu am simțit dacă l-am lovit pe Florin Gardoș. Îi cer scuze, dar eu nu mi-am dat seama că l-am lovit”,a spus Grigore. 

Vezi și: DINAMO - POLI IAȘI // Analiză GSP: Din 7 nou-veniți folosiți de Mircea Rednic, 2 s-au remarcat! Cum a arătat jocul noilor „câinilor”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
854605894625108
Silviu Apostol  •  05 Februarie 2019, 13:09

Asta a vazut alt meci ! Se pare ca Rednic "sponsorizeaza" nu numai jucatorii lui ! Iasul , desi a jucat slab , trebuia sa primeasca DOUA penaltiuri cu jucatori de la Dinamo eliminati !

corectu
corectu  •  05 Februarie 2019, 08:16

11 m si eliminare.

549937705447632
Vawez Johny  •  05 Februarie 2019, 00:27

Toata lumea a vazut cum Rici l-a lovit pe ciobanul Gardos. Dar nimeni nu a vazut cum ciobanul tragea de tricoul lui Rici, anterior loviturii? Ca sa dai fault la Rici trebuia sanctionat intai Gardos. Daca il sanctiona arbitrul.pe Gardos, nu mai putea sa-l sanctioneze si pe Rici! Clar?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează