FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - POLI IAȘI 3-0

DINAMO - POLI IAȘI 3-0 // UPDATE GALERIE FOTO + VIDEO Florin Gardoș, umplut de sânge, arbitrul n-a dat nici „galben” » Verdictul tranșant al lui Crăciunescu despre fault și de ce trebuia anulat golul „câinilor” + penalty neacordat pentru Poli Iași

Ricardo Grigore l-a lovit dur cu cotul pe Florin Gardoș în meciul Dinamo - Poli Iași // Captură +7   FOTO
Ricardo Grigore l-a lovit dur cu cotul pe Florin Gardoș în meciul Dinamo - Poli Iași // Captură

Articol de GSP - Publicat luni, 04 februarie 2019 20:25

DINAMO - POLI IAȘI 3-0 // Cea mai controversată fază a primei reprize dintre Dinamo și Poli Iași, 3-0, s-a petrecut în minutul 23, când fundașul dinamovist Ricardo Grigore l-a umplut de sânge pe Florin Gardoș la o fază fixă. 

update 23:00

Ion Crăciunescu a spus că Poli Iași trebuia să primească penalty în repriza a doua, în minutul 56, când Jordan Mustoe a intrat dur la Platini.

jordan mustoe platini 2 +8 FOTO

Știrea inițială:

Totul s-a petrecut în urma unui corner. Ricardo Grigore s-a înălțat și a încercat să respingă o minge, însă l-a lovit violent, cu cotul în nas, pe Gardoș. Fundașul de 30 de ani al lui Poli Iași s-a prăbușit pe gazon, iar imaginile surprinse de televiziuni au fost horror: Gardoș a avut o hemoragie abundentă, dând mari emoții staff-ului ieșenilor. 

VIDEO cu faza 

Echipa medicală a celor de la Iași a făcut eforturi mari pentru a-i opri sângerarea lui Gardoș, fără vreun rezultat, iar fundașul a fost bandajat și a revenit pe teren după câteva minute în care a stat pe margine. 

Reluările TV au surprins duritatea loviturii la care a fost supus Gardoș, însă arbitrul Horațiu Feșnic a lăsat jocul să continue și nu i-a acordat nici măcar „galben” lui Ricardo Grigore. 

La pauză, fostul arbitru Ion Crăciunescu a declarat la TV Digi Sport că Ricardo Grigore ar fi trebuit să fie eliminat! În plus, tot Crăciunescu a spus că golul lui Montini din minutul 7 nu trebuia să fie validat pentru un presupus fault în atac. 

dinamo poli iasi2 +8 FOTO

Vezi și: DINAMO - POLI IAȘI // Doi jucători aplaudați copios în „Ștefan cel Mare” » Ce s-a întâmplat cu câteva minute înainte de Dinamo - Poli Iași

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
1746539129002833
Carol Popa  •  05 Februarie 2019, 10:09

Frustratilor la fcsb care mai scoate puncte doar cu arbitrii nu spuneti nimic,***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

368615387289957
Ilie Aftenie  •  05 Februarie 2019, 08:49

*** ar trebui sa se uite mai atent cum albritra el

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sandi
sandi  •  05 Februarie 2019, 07:47

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează