FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - POLI IAȘI 3-0

DINAMO - POLI IAȘI // Analiză GSP: Din 7 nou-veniți folosiți de Mircea Rednic, doi s-au remarcat! Cum a arătat jocul noilor „câini”

Linas Klimavicius // FOTO: Cristi Preda
Linas Klimavicius // FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat luni, 04 februarie 2019 21:07

Dinamo a câștigat fără emoții meciul cu Poli Iași, 3-0, primul oficial din 2019 pentru echipa alb-roșie. 

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a trimis cinci nou-veniți din primul minut, iar pe parcusul meciului au mai intrat încă doi. Dintre aceștia, portarul Sean McDermott și fundașul lituanian Linas Klimavicius au fost cei mai buni.

Sean McDermott

Portarul irlandez nu a avut foarte mult de apărat, dar a arătat bine la primul meci la Dinamo. McDermott a intervenit bine când a fost solicitat,  a strigat mereu la fundași, încercând să-i dirijeze cât mai bine și a fost în permanență calm. În plus, a arătat un joc foarte bun de picior, pasând de multe ori direct la colegii săi din atac.

Naser Aliji

În primele 50 de minute, albanezul a fost folosit ca fundaș stânga, ulterior fiind trecut ca mijlocaș. Până atunci, Aliji a avut o prestație bună pe faza defensivă, dar nu a contat în atac. A avut o singură apariție periculoasă, în finalul primei reprize, dar a centrat slab. Ca mijlocaș stânga s-a descurcat mai bine pe faza ofensivă, fiind mai prezent în joc și fiind mai periculos.

Linas Klimavicius

Fundașul central de 29 ani a fost unul dintre cei mai buni jucători de la Dinamo. A avut câteva intervenții salvatoare în careu și a fost sigur pe el. Când a avut mingea la picior, Klimavicius a încercat mereu să joace simplu. A luat un cartonaș galben în minutul 36, după ce s-a ciocnit cu portarul Iașiului.

Ioan Filip

Mijlocașul defensiv nu s-a făcut remarcat în jocul lui Dinamo. Ioan Filip a alergat mult în fața fundașilor, fără să iasă în evidență. Pe faza ofensivă nu a adus nicio contribuție. 

Reda Jaadi

Mijlocașul belgian de 25 de ani a fost cel mai lăudat transfer făcut de Dinamo. Folosit ca mijlocaș stânga, Jaadi nu a impresionat în această seară. S-a implicat puțin în joc și nu a creat pericol în atac, fiind mai puțin activ decât celălalt mijlocaș de bandă, Simon Zenke.

Jordan Mustoe

Mustoe a intrat în repriza a doua în minutul 50, în locul lui Ait-Atmane. În cele 40 de minute jucate, Mustoe nu s-a remarcat. Fundașul stânga nu a avut nicio acțiune ofensivă, iar pe faza defensivă nu a avut prea multe de făcut.

Mamoutou N'Diaye

Băgat de Rednic în minutul 75, pentru a întări linia de mijloc, N'Diaye nu a avut timp să remarce și să facă diferența în jocul „câinilor”.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
comedy.central
comedy.central  •  05 Februarie 2019, 08:19
Postat de corectu pe 05 Februarie 2019, 08:03

Da,doua mari greseli de arbitraj au schimbat soarta meciului.Sa-i vedem cu Pepsi.

Da "corectule" va luati toti dupa aberatiile caraghioase ale lui Craciunescu care ati vazut cum a facut praf pe Dinamo in meciul celebru cu steaua pe ghencea cand mai avea putin si scotea toata echipa lui Dinamo pe tusa!? Omul asta bate campii! In Anglia ar fi trebuit sa se inchida ccampionatul dupa mintea lui! Hai fugi la gigi sa-ti explice el fotbalul de cumetrie!

corectu
corectu  •  05 Februarie 2019, 08:03

Da,doua mari greseli de arbitraj au schimbat soarta meciului.Sa-i vedem cu Pepsi.

sala_dalles
sala_dalles  •  05 Februarie 2019, 01:46
Postat de whiteredarad pe 05 Februarie 2019, 00:21

Analiza e simpla : la 0-0, Montini il scoate de pe traiectorie pe Gardos ( parca) il impinge...clar_ si da gol . clar fault in atac. Dar asta nu-i destul ! Grigore ii sparge fata lui gardos si in loc de rosu+ penalty ...."lasa jocul sa continue", desigur, in favoarea lui Dinamo. Mi-e deja ...greatza ! Restul ...ce mai conteaza ?!

Ba demzgogu de servici ! Aia putea sa joace in 15 ca tot nu bateau

Vezi toate comentariile (20)
Comentează