FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo, prima informație oficială după umilința de la Sibiu » Ce au anunțat „câinii roșii” azi

Dinamo a anunțat că s-au pus în vânzare biletele pentru meciul de pe teren propriu cu Poli Iași, din etapa cu numărul 14 din Superliga. 
Foto: Facebook @ Dinamo București
Dinamo a anunțat că s-au pus în vânzare biletele pentru meciul de pe teren propriu cu Poli Iași, din etapa cu numărul 14 din Superliga. Foto: Facebook @ Dinamo București

Articol de - Publicat luni, 23 octombrie 2023 13:18 / Actualizat luni, 23 octombrie 2023 13:38

Dinamo informează că a pus în vânzare biletele pentru meciul de pe teren propriu cu Poli Iași, din etapa cu numărul 14 din Superliga. 

  • Dinamo - Poli Iași se joacă vineri, 27 octombrie, de la ora 20:30, pe Arena Națională din București. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizată pe Prima Sport, Orange Sport și Digi Sport

Trupa din „Ștefan cel Mare” vine după meciul dezastruos făcut sâmbătă după-amiază, când elevii lui Ovidiu Burcă (43 de ani) au fost zdrobiți pur și simplu, scor 0-4. 

Întâlnire cu scântei între suporterii lui Dinamo și jucători: „Bani ne-a ignorat și a tăiat-o! Burcă era furios, avea 7 culori la față”
HERMANNSTADT - DINAMO 4-0
Întâlnire cu scântei între suporterii lui Dinamo și jucători: „Bani ne-a ignorat și a tăiat-o! Burcă era furios, avea 7 culori la față”

Luni, la prima comunicare publică avută cu fanii după eșecul de la Sibiu, dinamoviștii au anunțat că s-au pus în vânzare biletele pentru meciul cu Poli Iași, de vineri seară, partidă din runda cu numărul 14 din Liga 1. 

Dinamo a anunțat că s-au pus în vânzare biletele pentru meciul cu Poli Iași

Cel mai ieftin bilet costă 25 de lei, în Peluza „Cătălin Hîldan”. Cel mai scump tichet este cifrat la 120 de lei, la VIP 1. Biletele pot fi cumpărate de pe site-ul bilete.ro, dar și de la casele de la Arena Națională la următoarele prețuri. 

  • Peluza 1, inel 1 PCH: 25 de lei
  • Family Zone: 35 de lei 
  • Tribuna 2, inel 1: 35 de lei 
  • Tribuna 1, VIP 2: 80 de lei
  • Tribuna 1, VIP 1: 120 de lei

Gabriel Moura nu joacă în Dinamo - Poli Iași 

Dinamo nu se va putea baza contra lui Poli Iași pe fundașul brazilian Gabriel Moura (35 de ani). Din informațiile GSP, sud-americanul a suferit o întindere la gambă în timpul unui antrenamente și este în perioada de recuperare. 

În cazul brazilianului, există două variante: ori va fi forțat în meciul cu Universitatea Craiova (11 noiembrie), ori va juca direct la meciul cu FCSB (25 noiembrie).

Dinamo, prima informație oficială după umilința de la Sibiu » Ce au anunțat „câinii roșii” azi
Gabriel Moura

Dinamo, 3 înfrângeri din 3 meciuri în fața lui Poli Iași în Liga 2 

În sezonul trecut de Liga 2, Dinamo și Poli Iași s-au înfruntat de 3 ori: o dată în sezonul regular și de două ori în play-off. 

Poli Iași s-a impus de fiecare dată. În sezonul regular a învins-o pe Dinamo în Copou cu 1-0, gol marcat de Cătălin Hlistei. În play-off, ieșenii au mai bifat două succese: 3-1 pe „Arcul de Triumf”. 

Lamine Ghezali a deschis scorul pentru bucureșteni, iar Shayon Harrison a egalat. După aceea, Alin Roman a mai punctat de două ori și a stabilit scorul final. 

În returul play-off-ului din Liga 2, Poli Iași s-a impus categoric, 4-1, chiar dacă a folosit o echipă pline de rezerve. Pentru moldoveni au marcat Robert Ion și Alexandru Musi, fiecare reușind „dubla”, în timp ce pentru Dinamo a înscris același Lamine Ghezali. 

VIDEO. Primă repriză de coșmar pentru Dinamo! Hermannstadt a înscris de două ori în primele 20 de minute 

Citește și: 

Fanii lui Dinamo au răbufnit » Ce au făcut jucătorii și Ovidiu Burcă la finalul meciului de la Sibiu: „A fost primul care ne-a întors spatele și a plecat”

Parteneriat puternic pentru Academia Hagi! Hagi și Popescu au anunțat planul pe care îl are Farul pentru juniori

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
moshu_shukaru
moshu_shukaru  •  24 Octombrie 2023, 05:21

Sub formă de titlu ieftin și, evident, apelând (patetic) la metoda „clickbait”, autorul acestui articol...de curiozitate, ia, să văd cum îl cheamă...scroll, scroll,...mă rog, n-are importanță (oricum, n-am auzit în viața mea de el), ne informează ce au anunțat „câinii roșii”: „...că s-au pus în vânzare biletele pentru meciul cu Poli Iași”! Eee, și uite așa, am aflat răspunsul la misterioasa întrebare! Nea Ovi & Co., unde i-ați găsit, bre, pe ăștia și, mai ales, ce anume i-a recomandat pentru a fi angajați la GSP?

Parintele.avacum.din.pipera
Parintele.avacum.din.pipera  •  23 Octombrie 2023, 18:12

De ce ar da cineva 25 de lei pentru a vedea încă o umilința cu un scor de 2, 3 sau 4 la 0!? Ca sa se autoflageleze!?... Jucătorii nu pun osul, evită mereu duelurile individuale și pasează mereu înapoi la portar....

TheRealGicaContra
TheRealGicaContra  •  23 Octombrie 2023, 14:10

Ce se întâmplă cu Ghezali? Anul trecut a tras echipa după el iar acum nu joacă...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează