FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Primele declarații ale lui Steliano Filip după revenire: „Nu mi-a fost teamă să semnez cu Dinamo! Contează și partea financiară, dar am venit cu sufletul acasă”

Steliano Filip (26 de ani) FOTO Captură Facebook Dinamo
Steliano Filip (26 de ani) FOTO Captură Facebook Dinamo

Articol de GSP - Publicat marti, 26 ianuarie 2021 18:06 / Actualizat marti, 26 ianuarie 2021 18:44

Steliano Filip (26 de ani), ultimul transfer al lui Dinamo, a fost prezentat oficial și este nerăbdător să revină pe teren pentru echipa din Ștefan cel Mare.

Bine v-am găsit, câinilor! Sunt fericit să fiu aici. Mi-am dorit să mă întorc acasă, să pun umărul la redresarea echipei și am încredere pentru că sunt jucători valoroși în lot. 

Sunt membru DDB și sper ca împreună cu fanii să salvăm echipa. Eu voi da totul pentru acest club, știu ce înseamnă Dinamo. Nu prea credeam în acest proiect, dar au făcut o treabă bună, cum nimeni nu mai poate să facă în România” au fost primele cuvinte ale lui Steliano Filip la prezentarea oficială.

Steliano Filip: „Nu mi-a fost teamă să semnez cu Dinamo”

„Am urmărit și sunt la curent cu ce se întâmplă la Dinamo. Este un moment dificil, dar apreciez și felicit suporterii pentru că sunt unici. M-au impresionat și asta a contat în revenirea mea. Sunt convins că alături de ei vom face tot posibilul că Dinamo să nu moară. Nu mi-a fost teamă să semnez cu Dinamo. Contează și partea financiară, dar am venit cu sufletul acasă” a declarat noul jucător al „câinilor roșii”.

DINAMO. Primele declarații ale lui Steliano Filip după revenire: „Nu mi-a fost teamă să semnez cu Dinamo! Contează și partea financiară, dar am venit cu sufletul acasă”
Steliano Filip a plecat de la Dinamo în 2018 și a evoluat pentru Hajduk Split, Dunărea Călărași, Viitorul Constanța și AEL Larissa


Noul fundaș al lui Dinamo a mai spus că este nerăbdător să evolueze din nou în tricoul „alb-roșu”, după trei ani de la plecarea din Ștefan cel Mare: „Abia aștept să joc din nou în tricoul lui Dinamo, dar totul depinde de Mister. Eu sunt pregătit, am jucat recent în Grecia și din punct de vedere fizic sunt pregătit. Vreau să le mulțumesc celor de la Larissa pentru că mi-au oferit șansa să joc la ei”.

Una dintre cele mai frumoase amintiri este atunci când am câștigat Cupa Ligii. A fost un an aproape perfect pentru noi. Țin minte că am intrat la limită în play-off, iar în acel sezon ne-am bătut la campionat până în ultima etapă. Am avut evoluții bune și am fost selecționat la echipa națională
Steliano Filip, fundaș Dinamo

VIDEO. Cum era să ajungă Steliano Filip la Manchester United: „Mi-a spus că e cu ochii pe mine”

Citește și alte știri din Liga 1:

Dinamo face rost de 500.000 de euro, dar bucuria nu este deplină

Cornel Dinu surprinde: „Vreau ca Steaua să câștige campionatul, din două motive”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
creeperno999
creeperno999  •  26 Ianuarie 2021, 22:36

Sa vedem ce joci pe teren

cyrus
cyrus  •  26 Ianuarie 2021, 19:38

La ce față are în poză e conștient că s-a îngropat definitiv când a semna cu pripașii.

rockyus
rockyus  •  26 Ianuarie 2021, 19:19

Atunci sa mananci suflet ***

Vezi toate comentariile (5)
Comentează