FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo primește o superveste » Dan Nistor a revenit la antrenamente

Articol de - Publicat joi, 15 august 2019 17:00

O veste bună pentru Dinamo: căpitanul Dan Nistor ar putea bifa primele minute oficiale din acest sezon în meciul cu Chindia Târgoviște de mâine seară de pe stadionul "Ilie Oană" din Ploiești. 

Fotbalistul de 31 de ani are o microleziune fibrilară la gamba stângă, iar problemele s-au agravat după un amical cu dâmbovițenii înaintea startului competițional. Mijlocașul a ratat toate cele cinci runde din acest start de sezon, n-a fost nici măcar rezervă.

Jucătorul s-a pregătit normal toată săptămâna, este în programul echipei și, dacă nu vor apărea noi dureri, este luat în calcul pentru confruntarea cu Chindia. Dar la el există mereu pericolul unei recidive. Nistor a mai avut probleme similare în trecut, însă la celălalt picior. 

Dacă Dan poate să facă normal alături de ceilalți coechipieri sub comanda lui Dușan Uhrin, alți patru jucători nu sunt în calcule pentru duelul cu ultima clasată. Astfel, Mrzljak, Ioan Filip, Brito și Bejan sunt în continuare accidentați și nu vor evolua contra Chindiei. Iar Bru a făcut entorsă la antrenamentul de marți, este incert! 

Citește și:

EXCLUSIV VIDEO Leo Grozavu rupe tăcerea: „Atunci mi-am dat seama că n-o să ajung la Dinamo” » Ce implicare a avut Anamaria Prodan 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
blatistu49
blatistu49  •  15 August 2019, 18:08

super DINAMOOOO

lupu68
lupu68  •  15 August 2019, 18:03

@GSP: Uite, ca sa vedeti cata minte aveti: la Dinamo revenirea lui Nistor e "superveste". La FCSB revenirea lui Pintilii e "bomba"! Voi chiar aveti pretentia ca cineva va poate lua in serios?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează