FOTBAL  »  Superliga  »  STADION DINAMO

DINAMO// Probleme la stadionul Dinamo! Petiție pentru blocarea construirii arenei

Stadion Dinamo
Stadion Dinamo

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 iulie 2019 16:27

Dinamo se află într-o situația tot mai delicată. Acum, „câinii” au probleme legate de construirea noului stadion.

Deși Consiliul General al Municipiului Bucureşti a eliberat Planul Urbanistic Zonal pentru construirea stadionului pe locul actualului velodron, proiectul ar putea avea probleme.

La Primăria București există o plângere comună a 20 de familii care stau în vecinătatea stadionului și care vor să blocheze construirea arenei.

„Am înaintat o plângere împotriva acestui proiect. S-au alăturat cu semnături peste 20 de familii, oameni care locuiesc în această zonă. În plus, sunt iubitori ai sportului care folosesc velodromul pentru antrenamente. Până în acest moment nu am primit vreun răspuns”, a declarat Adrian Cuculis, avocatul celor care au făcut plângerea, pentru Prosport.

Situația stadionului Dinamo

Situația stadionului Dinamo continuă să fie neclară, însă pe site-ul Companiei Naționale de Investiții în dreptul proiectului, cu status - în promovare, scrie: 

„CNI a contractat în urma demarării procedurii de achiziţie publică privind atribuirea contractului prin publicarea anunţului nr. 1000219 din 17.04.2018, lucrările privind întocmirea studiilor de prefezabilitate, respectiv fezabilitate pentru construirea unui stadion la Clubul sportiv Dinamo.

La acest moment, a fost finalizat studiul de prefezabilitate şi a fost aprobat PUZ-ul de către Primăria Sectorului 2. În vederea promovării indicatorilor tehnico-economici este necesar ca beneficiarul să pună la dispoziţia CNI un amplasament viabilizat, liber de sarcini, care să respecte normele legale de derulare ale investiţiei”.

Citește și:

Luana Rednic dezvăluie câți bani a luat de la Dinamo: „E posibil să-i dezamăgesc pe unii” » Mesaj pentru Prunea: „Așa a «sifonat» tata Dinamo”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
univ_craiova1
univ_craiova1  •  27 Iulie 2019, 05:39

Blestemele au reușit sa ii prinda din urma și pe ăștia dupa ce steaua e în liga 4!!!cand toată viata ai furat campionate, echipe și vândut jucători pentru comisioane e cam timpul sa iei o pauza de la liga 1!!!

bendyx066
bendyx066  •  27 Iulie 2019, 01:25
Postat de dvd1 pe 26 Iulie 2019, 21:22

cu sau fara stadion rezultatul e acelasi: B-ul garantat 100% anul asta. Nu are rost sa se enrveze nimeni. Sa astepte retrogradarea si atunci nu o sa mai fie nevoie de stadion. Si peste inca un an cind o sa retrogradeze in C atunci totul e treminat. Retrogradarea

Câtă frustrare poti avea in tine:)) Te măcina zilnic nu, nu poti dormi? Visează in continuare !

dvd1
dvd1  •  26 Iulie 2019, 21:22

cu sau fara stadion rezultatul e acelasi: B-ul garantat 100% anul asta. Nu are rost sa se enrveze nimeni. Sa astepte retrogradarea si atunci nu o sa mai fie nevoie de stadion. Si peste inca un an cind o sa retrogradeze in C atunci totul e treminat. Retrogradarea

Vezi toate comentariile (18)
Comentează