FOTBAL  »  Superliga  »  OȚELUL - DINAMO

VIDEO Dinamo, fără 4 jucători importanți cu Oțelul

Ovidiu Burcă / Sursă foto: Facebook @Dinamo București
Ovidiu Burcă / Sursă foto: Facebook @Dinamo București

Articol de , - Publicat joi, 28 septembrie 2023 17:30 / Actualizat joi, 28 septembrie 2023 19:25

Dinamo nu se va baza pe 4 jucători importanți cu Oțelul. Costin Amzăr (20 de ani, fundaș stânga) este suspendat, Ahmed Bani (21 de ani, mijlocaș ofensiv), Christian Ilic (27 de ani, mijlocaș defensiv) și Josue Homawoo (25 de ani, stoper) sunt accidentați.

  • Oțelul - Dinamo, în etapa #11 din SuperLiga, are loc vineri, de la ora 21:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1

Amzăr a luat 4 cartonașe galbene în primele 10 etape și va sta cu Oțelul. Pe ultimul l-a primit în partida cu Farul, scor 0-2, pentru o simulare în careul advers. Dinamo va avea probleme să îl înlocuiască, pentru că nu are dublură pe postul de fundaș stânga. Acolo va juca cel mai probabil Moura, fundaș dreapta.

VIDEO. Ovidiu Burcă: „Bani, Homawoo și Ilic sunt accidentați”

Despre ceilalți 3 jucători, Oividiu Burcă a anunțat că sunt accidentați, la conferința de presă premergătoare meciului de la Galați.

„Ahmed Bani a avut o problemă musculară, am preferat să-l ținem departe la meciul cu Craiova (n.r. - 1-1 cu FCU Craiova, în grupele Cupei României Betano). Ilic și Homawoo sunt nerefăcuți”, a declarat Ovidiu Burcă.

  • Homawoo s-a accidentat după 23 de minute în etapa trecută, cu Farul. În precedentele 5 partide fusese integralist în SuperLiga.
  • Ilic nu a mai jucat de la meciul cu FCU Craiova din campionat, scor 0-1, de pe 15 septembrie. El a fost integralist cu oltenii și jucase din primul minut și în precedentele două meciuri, 1-1 cu Petrolul și 0-4 cu Rapid
  • Costin Amzăr este titular incontestabil la Dinamo, are 9 mecirui în SuperLiga în acest sezon și două în Cupa României
  • Ahmed Bani a jucat în toate etapele de SuperLiga și a dar un assist, însă a absentat la meciul de Cupa României cu FCU Craiova, scor 1-1, din cauza accidentării

Echipa probabilă a lui Dinamo cu Oțelul: 1. Golubovic - 5. Lucas, 23. Patriche, 4. Bena - 2. Moura, 30. N. Roșu, 8. Larrucea, 18. Borcea, 17. Politic - 19. Abdallah, 7. Gregorio

Citește și:

S-a încheiat ședința acționarilor de la Dinamo, primele detalii pentru GSP: „Informală”
DINAMO
S-a încheiat ședința acționarilor de la Dinamo, primele detalii pentru GSP: „Informală”
Căpitanul lui Dinamo a vorbit despre cum decurge viața lui în România: „M-am adaptat și la acest capitol”
Dinamo
Căpitanul lui Dinamo a vorbit despre cum decurge viața lui în România: „M-am adaptat și la acest capitol”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează