FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Probleme pentru dinamovistul Gevaro Nepomuceno » De ce a lipsit în meciul de la Călărași

În meciul Dunărea Călărași - Dinamo 1-3 („sferturile” Cupei României), a surprins absența din lotul roș-albilor a lui Gevaro Nepomuceno +17   FOTO
În meciul Dunărea Călărași - Dinamo 1-3 („sferturile” Cupei României), a surprins absența din lotul roș-albilor a lui Gevaro Nepomuceno

Articol de - Publicat vineri, 05 martie 2021 17:19 / Actualizat vineri, 05 martie 2021 18:04

În meciul Dunărea Călărași - Dinamo 1-3 („sferturile” Cupei României), a surprins absența din lotul roș-albilor a lui Gevaro Nepomuceno, 28 de ani, mijlocașul care a bifat toate meciurile din momentul în care a ajuns la gruparea din Ștefan cel Mare la începutul lui 2021. Internaționalul din Curacao nu a făcut deplasarea alături de coechipieri.

Decarul dinamoviștilor a resimțit o mai veche accidentare, astfel că a fost menajat pentru confruntarea din Cupa României, a făcut antrenamente, separat, la sală, în timp ce colegii săi au pregătit duelul cu Dunărea Călărași. 

Fotbalistul a început antrenamentele normale alături de coechipieri de azi și este în cărți pentru etapa de luni cu FC Voluntari. Spre deosebire de Adam Nemec, Janusz Gol și Andrei Blejdea, care sunt indisponibili pentru confruntarea cu echipa lui Ioan Andone și Bogdan Bălănescu.

Gevaro Nepomuceno încă nu a confirmat la Dinamo

Nepomuceno a bifat 8 meciuri în tricoul „câinilor”, însă este departe de evoluțiile unui decar. În antiteză cu Borja Valle, care a îmbrăcat tricoul cu numărul 10 în startul sezonului, fotbalistul ajuns între timp la Oviedo fiind și acum golgeterul roș-albilor, cu 5 goluri în 10 partide adunate pentru bucureșteni. Nepomuceno nu are niciun gol și niciun assist. 212 este Indexul său Instat.

3 mii de euroeste salariul lunar al lui Nepomuceno, sosind din liga a cincea engleză, de la Halifax

VIDEO. Mario Nicolae a anunțat marea frământare a lui Dinamo: „Nu se doarme din cauza asta!”

FOTO. Cele mai tari imagini din partida Dunărea Călărași - Dinamo 1-3

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
+13 FOTO

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Marius Șumudică, chemat la Dinamo! Antrenorul confirmă: „Am o grămadă de mesaje, dar asta voi face”

Mario Nicolae a anunțat marea frământare a lui Dinamo: „Nu se doarme din cauza asta!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
catalin.palcu
catalin.palcu  •  06 Martie 2021, 08:27

Gol s-a accidentat stand pe banca, ca nu inteleg ? ca de jucat a jucat f putin de la Anul Nou incoace. Blejdea la fel , a jucat 50-60 de minute si apoi s-a accidentat si urmau 10 zile de recuperare cica. au trecut 2 luni de atunci si nici macar nu a reluat antrenamentele de reacomodare. cheia unui intreg sezon e selectia si 'recrutarea' de jucatori buni. altfel te chinui tot sezonul. ceea ce se intampla la Dinamo de ani de zile. hai sa zici ca anul asta am adus initiali si jucatori f buni , dar i-am pierdut si motivele se stiu. dar la Gol nu am inteles transferul, aduci pe atatia bani jucatori care nu au excelat niciodata si care sunt clar pe final de cariera, cu inerentele probleme fizice.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close