FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Disperare la Dinamo: „câinii” nu găsesc soluții pentru o problemă rușinoasă

Problemele de la Dinamo par fără sfârșit. FOTO: Arhivă GSP
Problemele de la Dinamo par fără sfârșit. FOTO: Arhivă GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 06 iulie 2021 06:59 / Actualizat marti, 06 iulie 2021 13:29

Dinamo are în continuare probleme la nivelul staff-ului. Cu 13 zile înainte de startul campionatului, echipa nu mai are doctori. 

Noua conducere a luat legătura cu cei plecați de la formație, doctorul Liviu Bătineanu și preparatorul fizic George Neagu, după ce și al doilea medic, Constantin Tiberiu Honcea, a părăsit Dinamo. 

Bătineanu nu este convins să se mai întoarcă în fotbal, mai ales după ce nu a primit niciun salariu în ultimele 5 luni și, având și el ca jucătorii contracte sportive, riscă să nu primească niciun ban. 

Sper că se întoarce doctorul Bătineanu. Dacă nu, vom găsi soluții în cateva zile - Iuliu Mureșan

Jucătorii lui Dinamo, comunicat incendiar: „DDB nu și-a respectat promisiunile! Riscăm să rămânem pe drumuri!”
DINAMO
Jucătorii lui Dinamo, comunicat incendiar: „DDB nu și-a respectat promisiunile! Riscăm să rămânem pe drumuri!”

Dinamo nu mai are doctor

Neagu, care a lucrat cu Matei și la Astra, a rămas să se mai gândească. Roș-albii sunt disperați să găsească un doctor exclusiv pentru echipă, nu să închirieze periodic serviciilor unor cadre medicale de pe ambulanță. Mai ales că au existat probleme cu accidentările la antrenamentele de la Săftica. 

Deian Sorescu nu mai suportă și atacă DDB

Deian Sorescu, 23 de ani, unul dintre cei mai importanți jucători de la Dinamo, vorbește deschis despre haosul din Ștefan cel Mare.

Extrema subliniază în primul rând lipsa de dialog cu oamenii din DDB, care i-au făcut să renegocieze contractele în iarnă cu promisiunea că nu se vor mai confrunta cu restanțe financiare pe viitor.

„Băieții au renunțat la o parte din bani în decembrie, când s-au renegociat contractele, li s-a promis atunci că, dacă își vor renegocia contractele și vor ajunge la o înțelegere cu clubul sau cu cei din DDB, nu vor mai avea parte de restanțe financiare. Dar nu s-a întâmplat asta.

Ne-am trezit în Turcia în cantonament că Dinamo intră în insolvență. E clar că nu ne-a picat bine nici nouă. Au tras de timp cu banii, deși știau exact că se va ajunge aici. Am avut o discuție cu un băiat pe care nu l-am văzut niciodată în viață mea și nu mi se pare normal, pentru că până acum am discutat cu alți 3 înși, iar din 3 inși, 2 nu mai răspund la telefon și unul am înțeles că este plecat în vacanță”, a declarat Sorescu, potrivit sport.ro.

Mihai Matei, favorit să devină noul director sportiv al lui Dinamo

Mihai Matei, fost team manager la Astra, a confirmat pentru GSP.ro tratativele cu Dinamo. Noul administrator special Iuliu Mureșan vrea să-l aducă în locul lui Mario Nicolae, căruia i-a expirat contractul pe 30 iunie. „Sunt discuții, iar marți mă întâlnesc cu domnul Mureșan. 

Nu-mi este frică să vin la Dinamo. La Astra a fost mai rău decât este în insolvență. Au fost perioade când am luat salariu și după 10 luni. Am de primit cinci salarii restante”, a declarat Mihai Matei, pentru GSP.ro.

VIDEO Ovidiu Stîngă, în direct la GSP Live, despre situația de la Dinamo: „Fotbalul românesc are nevoie de astfel de echipe”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Iuliu Mureșan a început munca la Dinamo! A decis pe cine aduce în locul lui Mario Nicolae

Deian Sorescu nu mai suportă » Atacă DDB: „Nu s-au ținut de promisiuni, nu mai răspund la telefoane”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
creeperno115
creeperno115  •  06 Iulie 2021, 23:54

Offf ce rusine imi e ca nu avem doctor. El da toate golurile si assisturile.

cornelcc
cornelcc  •  06 Iulie 2021, 23:50
Postat de valyomanyd pe 06 Iulie 2021, 13:14

Medicul e o problema foarte rusinoasa....:)))) Si dai, si lupta, si dai....

Nu mah, nu-i rusine sa n-ai medic, e un motiv de mandrie!

tictris
tictris  •  06 Iulie 2021, 18:34
Postat de thrall17 pe 06 Iulie 2021, 12:28

Doar cu titluri din astea de CanCan veniti. Pai Botosani nu are doctor de cand joaca in liga1. Au si admis ca ei contracteaza doctorii doar can au nevoie( la meciuri), si la Dinamo e o problema rusinoasa?

DA! E o problema rusinoasa ca un club profesionist de fotbal sa NU aiba medic angajat! Asa ceva, nici la diviziile B,C si D din campionatele din Germania, Anglia, Italia, Franta, Spania, Portugalia, Belgia, Olanda, Grecia, Austria, Cipru, Turcia, Suedia, Rusia, Islanda, Danemarca, Norvegia, Elvetia, Malta, Lichtenstein, Luxemburg, Finlanda, Ucraina, Croatia, Serbia, Cehia, Slovenia, Slovacia, Muntenegru, Macedonia, sau Insulele Feroe si Gibraltar... etc, NU EXISTA! Dupa parerea mea, un club care N-ARE un medic angajat, N-AR TREBUI SA OBTINA LICENTA DE FUNCTIONARE! In nicio divizie!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close