FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

George Țucudean o ajută din nou pe Dinamo » DDB dezvăluie gestul făcut de fostul atacant

George Țucudean
George Țucudean

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 octombrie 2021 10:55 / Actualizat duminica, 10 octombrie 2021 11:36

George Țucudean, fost atacant la Dinamo, și-a ajutat din nou fosta echipă.

După ce a intrat în programul DDB, în care este membru Elite și pentru care achită 1948 de euro pe an, Țucudean a dat din nou o mână de ajutor „câinilor”.

Țucudean o ajută din nou pe Dinamo

DDB a anunțat printr-un comunicat că George Țucudean a sprijinit din nou cu bani programul suporterilor. Fostul atacant, retras din cauza unor probleme la inimă, a cumpărat mai multe tricouri pe care sunt scrise numele fanilor, la fel cum a făcut-o și Ionuț Lupescu.

Un astfel de tricou costă 490 de lei, iar banii vor fi direcționați de DDB pentru a ajuta clubul aflat într-o criză financiară majoră.

Sângele apă nu se face

George Țucudean este unul dintre foștii jucători ai lui Dinamo care nu au liniște până când problemele clubului nu vor fi rezolvate. 

Ne-a căutat zilele acestea și ne-a cerut link-ul cu tricoul inscripționat DDB. Apoi a făcut comanda. La fel ca Ionuț Lupescu, George n-a luat un singur tricou. Poate că exemplul lor va fi urmat și de alți foști jucători al lui Dinamo. 

Gestul lui este unul simplu, dar înseamnă foarte mult pentru noi, mai ales că a fost făcut într-un moment greu, când mulți dintre noi sunt deznădăjduiți.  George este membru de elită în www.programddb.ro. A jucat 94 de meciuri în tricoul lui Dinamo, a înscris 24 de goluri și a câștigat două trofee, Cupa României și Supercupa, în 2012. 

Trebuie să ne facem toți partea, prin astfel de gesturi. Într-o zi, Dinamo va câștiga din nou trofee și va avea meciuri amicale ca pe vremuri, cu Barcelona sau cu alte echipe mari ale Europei. 

Pe a doua serie de tricouri va fi și numele lui George Țucudean, alături de numele celor care nu pot trăi fără Dinamo. Dacă nu ți-ai comandat încă tricoul, o poți face aici: https://shop.programddb.ro/produs/tricou-oficial-suporteri/

Costă 490 de lei. Reprezintă o modalitate prin care poți ajuta clubul și în același timp să investești într-un tricou de colecție, pe care numele tău să apară alături de marile legende ale clubului. Poți ajuta Dinamo și cu o sumă mai mică, cumpărând bilete virtuale pentru meciul de vineri, din deplasare, cu Gaz Metan Mediaș. 

Avem un antrenor nou și o echipă care s-a întărit. Venim după o pauză în care nu am mai cumpărat bilete, dar acum este momentul s-o facem! 

Într-o zi, Dinamo va câștiga 
- comunicat DDB

Giani Kiriță, dorit ca secund la Dinamo

Mircea Rednic l-ar dori pe postul de secund pe un fotbalist ce a câştigat trofee alături de Dinamo, Giani Kiriţă. De altfel, cei doi au mai fost aproape de o colaborare, în vara 2019, când Kiriţă şi-a dat acordul de a veni ca secund, însă mutarea nu s-a mai materializat, Rednic fiind atunci rapid demis.

VIDEO Robert Niță: „Îmi doresc din tot sufletul meu de rapidist să se salveze Dinamo”

Citește și: 

Mircea Rednic s-a convins după amicalul cu Petrolul » Ce se întâmplă cu Salif Cisse

Un nou nume pe lista lui Mircea Rednic » Pe cine vrea la Dinamo

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
creeperno115
creeperno115  •  10 Octombrie 2021, 22:38

O sa fim, stai linistit. Echipa din liga 1 nu e singura Dinamo existenta

vincejerry
vincejerry  •  10 Octombrie 2021, 16:44
Postat de karagandy pe 10 Octombrie 2021, 13:52

Io zic ca cei de la ddb sa vanda veste!! Se gasesc destui prosti pe la fcsb sa cumpere.

voi va pregatiti pentru desfiintare. la anu pe timpul asta nu o sa mai fii aici.

vincejerry
vincejerry  •  10 Octombrie 2021, 16:44
Postat de rocky5 pe 10 Octombrie 2021, 14:33

Țucudean n-a jucat niciodata la steaua, dar când ești gigist fără coloană vertebrală deloc, îți imaginezi fel de fel de bazaconii!

*** https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/exclusiv-george-ucudean-a-dezvaluit-motivele-principale-pentru-care-a-semnat-cu-steaua-asa-am-fost-obisnuit-443022.html

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează