FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Conducerea lui Dinamo, resemnată » Pablo Cortacero, arătat cu degetul: „Aseară am discutat cu el. Situația este foarte gravă”

Pablo Cortacero, acționar majoritar Dinamo
Pablo Cortacero, acționar majoritar Dinamo

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 decembrie 2020 09:31 / Actualizat vineri, 04 decembrie 2020 11:23

Radu Birlică, directorul de marketing al lui Dinamo, a intervenit în această dimineață la emisiunea GSP Live, în cadrul căreia a lăsat de înțeles că și-a pierdut complet încrederea în acționarul majoritar Pablo Cortacero.

Pablo Cortacero pare să fi pierdut încrederea unei părți din conducerea lui Dinamo. Banii din partea sa întârzie să apară, însă Cortacero continuă să arunce cu promisiuni. A făcut acest lucru chiar și seara trecută, potrivit spuselor lui Radu Birlică, directorul de marketing al alb-roșilor.

Radu Birlică: „A 5-a oară când Cortacero promite asta”

„În momentul ăsta nu sunt bani și situația este foarte gravă în opinia mea. Aseară am discutat cu domnul, am niște mesaje. Aceeași promisiune, că în 3-5 zile vin banii, dar cine mai crede nu știu. Aseară, la ora 12 sau 1, asta mi-a spus, că în 3-5 zile banii vor fi în club. Am trăit multe la viața mea, am experiență de viață, și mi-e foarte greu să cred chestia asta. De când am venit eu, cred că e a 5-a oară de când se promite asta. 

Să am încredere, că vor veni banii, dar eu aud asta de 4 săptămâni. Nu am cuvinte, nu am trăit experiența asta până acum. Vă spun următorul lucru: i-am spus ieri și domnului Eftimescu că dacă cineva nu ia legătura cu fotbaliștii străini acum, pe loc, să negocieze o despărțire amiabilă, iar ei pleacă la FIFA și își depun memoriile, părerea mea este că e foarte dificil să se mai salveze Dinamo.

Întrebat despre datoriile pe care le-ar acumula clubul dacă jucătorii străini, neplătiți de la sosirea la Dinamo, continuă să depună memorii la FIFA, Birlică a spus: „Foarte mare, enormă. Dacă un jucător are în medie 20-25.000 de euro pe lună, contract până în vară sau pe 2 ani, sunt 5 milioane de euro doar la jucători. Plus antrenori și staff, vreo 6 milioane. Probabil dacă banii nu vin banii foarte curând o să plece și stafful”.

Nu toate fețele din conducere și-au pierdut însă speranța: „Am vorbit și cu domnul Șerdean, chiar ieri i-am spus că situația este foarte gravă. Mi s-a părut puțin debusolat și dânsul, dar tot crede. La fel și domnul Couto și domnul Bueno. Am vorbit cu Pablo, am primit vreo 4-5 răspunsuri, în care mă asigură că banii vor veni, dar am mai primit mesajele respective. Din păcate, banii nu sunt”.

Vă spun următorul lucru: Dinamo are cea mai frumoasă galerie din România și este păcat ca acest club să trăiască ce trăiește în momentul ăsta - Radu Birlică

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Două noutăți în lotul lui Dinamo, după plecarea lui Contra » Cine revine în „haită”

Mesaj-manifest al jucătorului care s-a despărțit de Dinamo: „Totul a fost o minciună! Și nu e vorba doar despre bani”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
dragdim
dragdim  •  04 Decembrie 2020, 14:16
Postat de steauaeuna pe 04 Decembrie 2020, 11:42

Hai, hai, mai faceti cateva coregrafii...hai, va rog frumos , mai vreau o data d0ar dinam0 bucuresti...Cum adica nu merge in liga 4-a...hai, va rog frumos ***i, hai, va rog ***, hai...*** , vai galeria voastra de frustrati...vine valul, va ia cu el...vine valul... manutd steaua, ma confunzi, eu sunt cu STEAUA CEA ADEVARATA, STEAUA LUI BECALI, asa ca las-o mai usureanu cu cersitul, noi avem patron de patron dar e greu sa intelegi tu...

Ai înnebunit de plăcere și mândrie cu vesta aia pe tine la meciul cu Manchester City și tot la coregrafii ți-a rămas mintea. Te văd in stare sa urmezi Dinamo și in liga a 4a doar ca sa te simți și tu suporter adevărat. Acum repede la palat, stăpânul da ratia de telemea enoriașilor pe Decembrie și Ianuarie.

steauaeuna
steauaeuna  •  04 Decembrie 2020, 11:47
Postat de oumuamua pe 04 Decembrie 2020, 11:28

Steauaeuna e un cârnat gigist scos prin spatele oii. Urât mirositor. A adunat atâta frustrare ca o sa plesneasca de ciudă.

Doare rau, caine cufurit, doare rau umilinta saracule...cand ai avut si tu o realizare?, cand amaratule?...nicicand. Ai sa mori prost fara sa te planga nimeni, NIMICULE...

steauaeuna
steauaeuna  •  04 Decembrie 2020, 11:42

Hai, hai, mai faceti cateva coregrafii...hai, va rog frumos , mai vreau o data d0ar dinam0 bucuresti...Cum adica nu merge in liga 4-a...hai, va rog frumos ***i, hai, va rog ***, hai...*** , vai galeria voastra de frustrati...vine valul, va ia cu el...vine valul... manutd steaua, ma confunzi, eu sunt cu STEAUA CEA ADEVARATA, STEAUA LUI BECALI, asa ca las-o mai usureanu cu cersitul, noi avem patron de patron dar e greu sa intelegi tu...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează