FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo, răspuns-instant pentru Legia: „Ce ofertă e asta?!” » Licitație pentru Sorescu: „Primim de două ori mai mulți bani”

Articol de - Publicat miercuri, 16 iunie 2021 19:54 / Actualizat miercuri, 16 iunie 2021 20:58

Gazeta a prezentat azi oferta oficială a Legiei Varșovia pentru Deian Sorescu (23 de ani, extremă dreapta) și a dezvăluit că polonezii s-au plâns că nu au avut cu cine negocia de la Dinamo. Contactat telefonic, Mario Nicolae, managerul „câinilor”, are o altă variantă. 

  • CONTEXT: Din informațiile GSP, polonezii sunt nemulțumiți că Dinamo nu reușește să-și desemneze un om care să negocieze mutarea și pasează responsabilitatea de la unul la celălalt.
  • În replică, Mario Nicolae susține că oferta polonezilor (350.000 €) nici măcar nu merită discutată.
  • Cota lui Sorescu pe Transfermarkt este de 1,4 milioane €

Deian Sorescu, dorit de Legia Varșovia » Mario Nicolae: „Oferta e prea mică”

Oficialul dinamovist s-a arătat surprins de nemulțumirea oficialilor Legiei și spune că în cazul polonezilor lucrurile sunt clare la Dinamo: s-a transmis că oferta e nesatisfăcătoare.

Ce să fie de negociat? Nu asta e valoarea lui Sorescu! S-a spus clar care sunt pretențiile noastre, între 800.000 de euro și un milion. 

Ei nu au încercat nimic, au făcut acea ofertă și atât. Nu m-au sunat nici pe mine, directorul sportiv al echipei. Propunerea lor am refuzat-o, clar! Avem oferte mai bune pentru Deian, chiar de două ori mai mari. Există un interes real pentru jucător, nu sunt simple vorbe. 

Mă surprinde că sunt nemulțumiți. Am auzit că vor să-i dea 20.000 de euro pe lună. Păi, e o sumă mică față de ceea ce ar putea să obțină Sorescu în această vară. Dacă Legia îl vrea cu adevărat, ar trebui să revină cu o altă ofertă, care să-i egaleze cota lui Deian”, a declarat Nicolae pentru GSP.ro.

EXCLUSIV FACSIMIL: Iată oferta făcută de Legia Varșovia pentru Deian Sorescu

Dinamo, răspuns-instant pentru Legia: „Ce ofertă e asta?!” » Licitație pentru Sorescu: „Primim de două ori mai mulți bani”

În facsimilul obținut în exclusivitate de GSP, Legia a trimis o propunere de transfer definitiv „câinilor”, care cuprinde:

  • Suma de transfer: 350.000 de euro, plus TVA, achitată în două rate: 225.000 până la 30 iunie 2021 și 125.000 până la 31 ianuarie 2022 (a doua rată va fi accelerată și va fi achitată până la 30 septembrie 2021, dacă Legia se va califica în grupele Champions League sau Europa League)
  • Bonus de 50.000 de euro, plus TVA, pentru următoarele condiții:
    - Legia câștiga campionatul pe durata contractului jucătorului cu echipa
    - jucătorul evoluează cel puțin 50% din meciurile pe care Legia le dispută în campionat
    - fotbalistul e legitimat la Legia și eligibl să evolueze până la finalul sezonului
    *suma suplimentară este plafonată la 150.000E.

Ofertă Legiei expiră azi, 16 iunie, la ora 23:59!

Deian Sorescu vrea să plece de la Dinamo

În ultimul sezon de Liga 1, Sorescu a bifat 37 de partide pentru Dinamo, reușind șapte goluri și 10 pase decisive. Fotbalistul e cotat de Transfermarkt la 1.400.000 de euro

Viaţa de fotbalist e scurtă şi, dacă văd că la Dinamo nu se vrea mai mult sau atât se poate, clar nu o să mai rămân 
Deian Sorescu

Elevii lui Dusan Uhrin au efectuat vizita medicală la INMS

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Vin și vești bune pentru Dinamo! Unul dintre cei mai importanți jucători ar putea continua la echipă: „Zilele viitoare mă decid”

Vin și vești bune pentru Dinamo! Unul dintre cei mai importanți jucători ar putea continua la echipă: „Zilele viitoare mă decid”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (8)
bodystyle74
bodystyle74  •  17 Iunie 2021, 09:11

Nu cred ca se poate transfera vreun jucator cu o oferta publica. Este doar publicitate din partea impresarilor. Nici un club nu face oferta publica daca doreste un jucator.

bubunika
bubunika  •  17 Iunie 2021, 06:02
Postat de demolarii pe 16 Iunie 2021, 21:43

Probabil vreun impresar de 2 lei este cel care a adus oferta. Si a incercat sa forțeze nota. Oferta, nu e pe masura unui club ca și Legia. E clar ca Legia nu stie pentru cine negociază. Sorescu nu e o țintă pentru ei. L-ar cumpara doar ca un favor facut unui impresar. Nici clubul nu s-ar baza pe Sorescu, ni el nu ar avea șanse reale de a juca. Dacă era serioasă,nu ajungea în acest moment, și sub această formă in presa.....

O oferta facuta de un impresar de doi lei, unui club de doi lei...La ce sa te aștepți?

creeperno115
creeperno115  •  16 Iunie 2021, 22:39

Negoita sigur ar fi acceptat

Vezi toate comentariile (8)
Comentează