FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo ratează transferuri și în mandatul lui Contra » Cine i l-a "suflat" pe fotbalist

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 februarie 2017 16:07

Dinamo a negociat cu spaniolul Javi Marquez, dar jucătorul a decis să meargă în SUA. 

Mijlocașul de 30 de ani va merge la New York Cosmos, în SUA, și a refuzat oferta celor de la Dinamo. De-a lungul anilor, Pele și Beckenbauer au jucat la New York Cosmos. Acum, echipa este în a doua ligă din SUA.

"Câinii" i-au făcut o ofertă bună spaniolului, dar acesta a ezitat să dea un răspuns, mai ales că negocia cu echipa americană.

De-a lungul carierei, Javi Marquez a evoluat pentru Espanyol, Mallorca, Elche şi Granada şi are două meciuri în naţionala Cataluniei. 

1.500.000 €este cota de piaţă a jucătorului, conform transfermarkt. În 2012, acesta valora nu mai puţin de 6 milioane de euro. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (27)
radug2222
radug2222  •  22 Februarie 2017, 21:06
Postat de ares123 pe 22 Februarie 2017, 18:19

Ne cunoastem de undeva ? *** ***...Te bagi in seama aiurea pusti ***.

Nu te lua de sukaru asta ca are vreo 5 facultăți si vad ca la toate a invatat materia cum sa se ia de altii

zizu
zizu  •  22 Februarie 2017, 20:21
Postat de zizu pe 22 Februarie 2017, 20:16

ce sa dovedesc bai,ca ma moderati? mai mare dovada ca ma moderati nu este! asa si este....astia de la fc star nu joaca bine decat la fc star! vai de mama lor cand vor acumula ani si se va vedea ce au luat la fc star

apropo..lipoveanul ala de la voi din redactie....bakunin...a terminat tura?

zizu
zizu  •  22 Februarie 2017, 20:16
Postat de zizu pe 22 Februarie 2017, 19:13

nationala romaniei? plina de *** care nu joaca bine decat la fc star? care nationala a facut ce a facut asta vara....cu albania? du te lipovene la infractorii tai! care din *** vostrii a facut ceva unde a plecat? ca vad ca se intreaba astia in belgia ptr ce au dat atatia bani pe stanciu,chirpicu,ba joaca,ba nu joaca iar in anglia,simulantul pompa joaca......pe banca!

ce sa dovedesc bai,ca ma moderati? mai mare dovada ca ma moderati nu este! asa si este....astia de la fc star nu joaca bine decat la fc star! vai de mama lor cand vor acumula ani si se va vedea ce au luat la fc star

Vezi toate comentariile (27)
Comentează
Close