FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ultima telenovelă se închide la Dinamo: contract pe doi ani și concurență mai mare pe un post esențial!

Răzvan Began
Răzvan Began

Articol de - Publicat joi, 10 august 2023 17:59 / Actualizat joi, 10 august 2023 18:09

Dinamo și-a dat acordul astăzi ca Răzvan Began, portarul de 26 de ani sosit la antrenamente la Săftica, să semneze pe două sezoane cu ”haita”, după ce tranzacția a fost respinsă vreme de mai multe zile

Gata, Dinamo a închis astăzi ultima ”telenovelă” care se derula în alb și roșu! Răzvan Began, 26 de ani, este ultimul transfer al roș-albilor, administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu și-a dat acordul pentru a închide afacerea.

Roș-albii i-au oferit un angajament pe doi ani portarului care a început sezonul la FC Botoșani, dar s-a antrenat în ultimele săptămâni la Săftica. Răzvan Zăvăleanu a confirmat mutarea pentru GSP.ro. Began va continua să se antreneze la Săftica, va oferi concurență suplimentară pe un post esențial la echipă.

9achiziții a făcut Dinamo în mercato estival: portarii Began și Golubovic, fundașii centrali Lucas și Homawoo, fundașul dreapta Costin, mijlocașii Ilic și Politic, atacanții Abdallah și Goncalo

Began va concura cu Golubovic și Dujmovic, Burcă are opțiuni multiple pentru postul de portar

Began a încheiat ediția trecută la Sepsi, alături de care a câștigat Cupa României, apoi s-a despărțit de ardeleni pentru a semna cu FC Botoșani. N-a avut o experiență reușită în nordul Moldovei, astfel că a părăsit gruparea lui Valeriu Iftime și a fost îmbiat de Ovidiu Burcă să vină să se antreneze la Săftica.

Doar că, din rațiuni financiare, nu a fost aprobat transferul său, detaliu care s-a schimbat astăzi, astfel că administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu a dat undă verde pentru a se încheia afacerea.

Ovidiu Burcă l-a dorit foarte mult pe Began, va fi o presiune mai mare pentru postul de portar, acolo unde slovenul Golubovic a câștigat competiția în startul ediției cu bosniacul Dujmovic.

VIDEO Dinamo e ultima în clasament, dar Ioan Andone le trasează un obiectiv îndrăznet alb-roșiilor: „Ar fi bine să-și propună să ajungă în play-off”

Citește și alte știri:

Peste Andone și Rednic! » Burcă e UNIC la Dinamo în ultimii 9 ani

EXCLUSIV Ovidiu Burcă a explicat de ce a ales să se despartă de vârful Alexandru Pop: „Știu că unii mă apostrofează, dar la fotbal nu există sentimente”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
creeperno534
creeperno534  •  10 August 2023, 22:36

Stai linistit ca Botosani o sa piarda

rznt
rznt  •  10 August 2023, 18:53

burca, tata, du te si lasa ne, fix la portar te ai gasit sa intaresti echipa, nu la mijloc sau in atac, unde suferim cu spanioli mediocri si cu inenarabilul de Tara. cine a facut lotul asta, sa isi asume si retrogradarea. dupa infrangerea cu botosani, o sa zbori de la echipa, burca, cu turca ta de joc cu tot!

dobrin
dobrin  •  10 August 2023, 18:32

Begin, Began, Begun...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează