FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Răzvan Lucescu, ajutor pentru Dinamo! Cum i-a convins să-l transfere pe Brito: „Eu l-am întrebat”

Brito, întâmpinat de Eugen Neagoe // FOTO: Cristi Preda
Brito, întâmpinat de Eugen Neagoe // FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat luni, 01 iulie 2019 12:37

Brito a sosit duminică dimineață și-a venit de la aeroport direct la antrenamentul lui Dinamo. Acesta a fost adus după ce a fost lăudat de Răzvan Lucescu.

Antrenorul Eugen Neagoe l-a pupat, l-a îmbrățișat și l-a trimis la alergări, apoi la stretching cu toată echipa

Armindo Rodrigues Mendes Furtado, Brito, a intrat direct în pâine. A sosit ieri dimineață la aeroportul din Malaga, a făcut trei sferturi de oră până la Marbella, direct la antrenamentul care era în plină desfășurare.

Eugen Neagoe l-a întâmpinat zâmbind, l-a pupat, l-a îmbrățișat, apoi l-a trimis cu tot cu bagajul său uriaș să se schimbe și să meargă la o ședință de alergare, alături de Florin Bejan, care se recuperează după o accidentare. Mijlocașul de bandă dreaptă s-a dezechipat și-n 5 minute a fost la datorie, a făcut din mers cunoștință cu coechipierul său și a alergat un sfert de ceas.

„Sunt fericit. Vorbim mai mult zilele viitoare, totul se întâmplă prea repede”, a apucat să rostească Brito, epuizat de drum, mai degrabă decât de ședința de antrenament de bun-venit. După prânz, a stat de vorbă cu Florin Prunea și cu Ionel Dănciulescu despre cariera lui de până acum.

VIDEO Brito și Filip Mrzljak la primul antrenament cu noii colegi de la Dinamo

Recomandat de răzvan Lucescu

„Este un fotbalist cu multă personalitate, mi l-am dorit tare mult. Ne-am consultat cu toții și am luat referințe și de la Răzvan Lucescu, care-l știe din Grecia, după ce l-am urmărit mult. Răzvan mi-a vorbit foarte frumos de el, eu l-am întrebat. Pregătit fizic, va putea oferi multă calitate. Brito va aduce un plus de experiență, poate juca pe ambele benzi", a explicat Neagoe pentru Gazeta Sporturilor.

7echipe a strâns Brito în carieră înainte de a deveni "câine": Maritimo, Boavista, Gil Vicente, Toreense, Sertanense, Lagoa și Xanthi

Citește și:

EXCLUSIV Șoc: a început Negoiță să bage bani la Dinamo! Ce sumă a plătit patronul „câinilor”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
1745flo
1745flo  •  02 Iulie 2019, 01:43

Da, e incredibil ce noroc avem cu Razvanel ala micu!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează