FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

„PCH n-a reușit nimic!” » Proiectul DDB, criticat în direct: „S-au bătut unii cu cărămida în piept că salvează clubul”

PCH a ținut-o în viață pe Dinamo / FOTO: Arhivă GSP
PCH a ținut-o în viață pe Dinamo / FOTO: Arhivă GSP

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 iulie 2021 10:57 / Actualizat duminica, 04 iulie 2021 11:51

Peluza Cătălin Hîldan, entitatea care a dat naștere proiectului „Doar Dinamo București”, a fost criticată de actorul Răzvan Oprea, membru fondator al Asociației Dinamoviști pentru Dinamo, gruparea socios aflată în „opoziție” în Ștefan cel Mare.

Suporterii din proiectul DDB au pompat sute de mii de euro în conturile lui Dinamo, însă nu toată lumea e pe deplin satisfăcută de modul în care liderii proiectului manageriază situația echipei de fotbal.

Răzvan Oprea: „PCH n-a reușit nimic”

„S-au bătut unii cu cărămida în piept că salvează clubul. Trebuie să aibă mai multă grijă cu banii, cu deciziile.

(...) PCH n-a reușit nimic! Ei au făcut niște donații sau niște împrumuturi către Dinamo. Eu nu sunt suporter de peluză, nu am notorietatea lor. Eu am propus un model. Nu am avut niciodată intenția de a crea o asociație. Dacă aș fi reușit, lucrurile ar fi stat de 100 de ori mai bine. Dânșii (n.r. -cei din PCH) s-au opus”, a spus actorul Răzvan Oprea, în direct la emisiunea „Digi Sport Matinal”. 

„PCH n-a reușit nimic!” » Proiectul DDB, criticat în direct: „S-au bătut unii cu cărămida în piept că salvează clubul”
Răzvan Oprea, un veritabil opozant al PCH

„Destinația e inevitabilă, iar ea se numește faliment!. Doar se amână agonia, din ce am mai vorbit cu oameni din fotbal”, a spus și atacantul Andrei Ciolacu, ultima oară la FCU Craiova 1948, prezent în studio.

Fanii-acționari de la Dinamo îi avertizează pe jucători

Fanii-acționari la Dinamo, din proiectul DDB, le-au transmis un mesaj clar jucătorilor. Suporterii spun că regretă problemele financiare de la club, încearcă să găsească soluții, dar nu acceptă ca fotbaliștii să negocieze de pe poziții de forță și mizează pe profesionalismul și caracterul acestora.

Situația la Dinamo este tot mai complicată, iar jucătorii își cer tot mai insistent salariile restante. Jucătorii lui Dinamo au anulat amicalul de joi, cu Unirea Slobozia, iar sâmbătă au decis să nu joace cu Metaloglobus, iar partida a fost anulată.

Negocierile eșuate cu avocații jucătorilor plecați în iarnă de la Dinamo au pus clubul în săptămâna plecării în Turcia în fața luării unei decizii majore: insolvența sau faliment!? Alegerea a fost evidentă! DDB nu a vrut să păcălească pe nimeni, DDB a vrut doar să nu lase Dinamo să moară și angajații să nu-și piardă locurile de muncă! 

[...] Cu aceste gânduri am dorit ca jucătorii să se așeze la masa discuțiilor de săptămâna viitoare. Sperăm ca acestea să fie lămuritoare și în interesul jucătorilor și totodată al lui Dinamo! Fără disponibilitatea de dialog, există riscul ca respectul să dispară. Discuțiile de pe poziții de forță nu ajută, dimpotrivă! 

Să continuăm povestea lui Dinamo împreună cu bine, iar în cazurile în care situația o impune, să ne despărțim cu onoare. DDB mizează pe profesionalismul și caracterul vostru! Vă sugerăm să le adresați tuturor celor care vă doresc “binele” următoarea întrebare: 

“Dacă DDB a avut intenția să vă păcălească și să nu vă plătească oricum salariile promise în iarnă, care era diferența între a nu plăti 18.000 pe lună (salariu întreg) sau doar a nu plăti 10? (salariu diminuat câteva luni) - Comunicat Peluza Cătălin Hîldan Dinamo

VIDEO Mihnea Ionescu, fost lider de galerie Dinamo: ”DDB nu are credibilitate”

Citește și alte știri despre Dinamo:

Fanii-acționari de la Dinamo îi avertizează pe jucători și le explică situația de la club: „Discuțiile de pe poziții de forță nu ajută! Decizia Instanței a schimbat totul”

Ultimele noutăți de la tratativele Dinamo - Iuliu Mureșan: DDB a făcut pasul decisiv

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
marcel2020
marcel2020  •  05 Iulie 2021, 07:29
Postat de paolo12 pe 05 Iulie 2021, 06:06

Vine muresan cu banii și v-ați scos! Sau dacă nu, mai băgați și voi niște alocații, pensii, ca doar v-ați obișnuit...

Eu cred ca inclusiv tu si legenda/gloria Ciolacu o sa cotizati, altfel pe ala nu o sa il mai cheme nimeni in studio sa imprastie cu pareri avizate, iar tu nu o sa mai ai de grija cui muri!

paolo12
paolo12  •  05 Iulie 2021, 06:06
Postat de marcel2020 pe 04 Iulie 2021, 18:40

Pai, daca a zis Ciolacu ca urmeaza falimentul, eu cred ca nu mai e nimic de facut! Unde mai pui ca a mai si vorbit cu alti oameni de fotbal (probabil de aceeasi valoare cu el, adica unchi-su, bunica-sa etc), deci e mai mult decat sigur! Asteptam sa ne spuna si cand va reveni fizic Isus printre noi, da’ sa fie tot la gsp tv in studio! Amin!

Vine muresan cu banii și v-ați scos! Sau dacă nu, mai băgați și voi niște alocații, pensii, ca doar v-ați obișnuit...

talpaiadului
talpaiadului  •  04 Iulie 2021, 19:01
Postat de steaua1986. pe 04 Iulie 2021, 12:09

E fiarte greu de iesit din gaura neagra, doar cu o minune.

Nu e greu, ca e fiarte la oala minune...

Vezi toate comentariile (22)
Comentează