FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Noi detalii despre situația de la Dinamo: „Iuliu Mureșan va pleca după baraj” + „Am simțit o reticență majoră din partea investitorilor străini după interdicția de a folosi sigla”

Articol de GSP - Publicat marti, 17 mai 2022 16:45 / Actualizat marti, 17 mai 2022 17:14

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, a vorbit azi despre situația clubului.

Oficialul „câinilor” a dat detalii despre situația lui Iuliu Mureșan, care vrea să renunțe la funcția de administrator special, și a dezvăluit că decizia prin care Dinamo nu mai poate folosi sigla actuală a pus în pericol discuțiile cu potențialii investitori.

Dinamoviștii au ajuns în Herăstrău la dineul plătit de Nicu Badea, omul care le-a interzis folosirea siglei! » Apariție spectaculoasă a lui Torje
DINAMO
Dinamoviștii au ajuns în Herăstrău la dineul plătit de Nicu Badea, omul care le-a interzis folosirea siglei! » Apariție spectaculoasă a lui Torje

„Iuliu Mureșan va pleca de la Dinamo”

„Iuliu Mureșan va pleca după baraj. Nu a plecat încă, dar nu mai participă activ la viața echipei. Dacă va pleca, acționarii vor decide cine va fi următorul administrator special. Teoretic, Dorin Șerdean (n.r. - cel care deține pachetul majoritar de acțiuni și care a câștigat un proces prin care trebuie reangajat la Dinamo) are cele mai mari șanse de a fi numit.  

Nu știu dacă așa va fi, vom vedea. Pe plan administrativ, acum discut cu persoanele care au ajutat echipa cu bani, sponsorii și DDB, finanțatorul principal. Domnul Badea nu este printre acei oameni. 

Pe plan sportiv, se ocupă Dusan Uhrin și domnul Matei, directorul sportiv”, a spus Răzvan Zăvăleanu, la emisiunea „Liga DigiSport”.

Din informațiile GSP, cei din DDB au anunțat pe grupul intern că Mureșan și-a dat demisia și că a predat cheile apartamentului primit de la club.

Reticență din partea investitorilor din cauza siglei lui Dinamo  

„Eram foarte optimist privind discuțiile cu potențialii investitori. Dar optimismul meu s-a suprapus cu notificarea privind interdicția de a folosi sigla. A fost o întâmplare că a venit acum. Dar a venit în cel mai nefericit mod. Am simțit o reticență majoră din partea investitorilor străini. 

Nu s-a închis discuția, dar mi s-a părut că a existat o dorință de retragere. Oamenii au zis că nu contează dacă Dinamo rămâne sau nu în Liga 1, dar ar fi un element important”, a adăugat Zăvăleanu.

VIDEO Florin Manea despre situația de la Dinamo: „Aș vrea să retrogradeze, să vadă și ei cum e”

Citește și: 

Cornel Dinu e sigur că Dinamo nu retrogradează: „La Cluj nu se dorește sub nicio formă revenirea Universității în prima ligă”

Dezvăluiri din interiorul DDB: Elias Bucurică va conduce Dinamo până la alegeri + Dusan Uhrin, viitor incert

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
paolo15
paolo15  •  18 Mai 2022, 05:30

Despre ce investitori străini vorbește? De Cortacero? Mai stați un pic!

creeperno115
creeperno115  •  17 Mai 2022, 22:44

Muresan a facut lot de liga 1 dar n-a nimerit-o cu antrenorii pana la Uhrin. Multumim pentru efort!

balotelli
balotelli  •  17 Mai 2022, 20:46
Postat de parintele.clapon.rahoviteanu pe 17 Mai 2022, 19:11

Evident toată România urăște fcsfcsb!

De ce să ne limităm la granițele țării? Amintește-ți de banner-ul suporterilor portughezi de la Guimaraes, cu celebrul mesaj adresat ciobanului: "***.... ***!"

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează