FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo, reacție oficială după apariția cazurilor de coronavirus în cadrul echipei » Ce se întâmplă cu reprezentanții „câinilor”

Dinamo a emis un comunicat de presă
Dinamo a emis un comunicat de presă

Articol de - Publicat joi, 16 iulie 2020 17:57 / Actualizat joi, 16 iulie 2020 18:32

Dinamo a emis un comunicat de presă în ziua în care 6 fotbaliști ai echipei au fost depistați pozitiv cu COVID-19, lucru care a dus la amânarea meciului cu Chindia Târgoviște, programat inițial astăzi, de la ora 19:00.

„Câinii” menționează faptul că toți reprezentanții echipei vor reface testul Real Time PCR pentru diagnosticarea COVID-19 peste 5 zile, între timp urmându-se măsurile impuse de DSP.

„Dinamo Bucureşti a anunţat în această dimineaţă Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) că şase jucători au fost confirmaţi pozitiv la testul Real Time PCR pentru diagnosticarea Covid-19, efectuat în această săptămână pentru toţi componenţii lotului, staff tehnic, medical şi administrativ din cadrul echipei. 

A fost a şasea testare la Dinamo în această vară, prima fiind programată pe 15 mai 2020, în cantonamentul de la Săftica, o dată cu reluarea antrenamentelor după pauza de două luni de zile în care fotbalul a fost suspendat din cauza pericolului epidemic reprezentat de virusul Covid-19”, se arată în comunicatul postat pe site-ul oficial al clubului.

Toţi reprezentanţii echipei noastre vor reface, peste 5 zile, testul Real Time PCR pentru diagnosticarea Covid-19, conform prevederilor legale stabilite de ordinul comun al Ministerului Tineretului şi Sportului si Ministerul Sănătăţii. Pe perioada acestor zile se vor urma măsurile impuse de Direcţia de Sănătate Publică, a precizat medicul Liviu Bătineanu pentru www.fcdinamo.ro 
- Comunicat de presă Dinamo

Care este situația fotbaliștilor lui Dinamo

În acest moment, 3 jucători ai lui Dinamo au fost internați la „Matei Balș”: RăuțăFara și Popescu. Surse din cadrul echipei susțin că oficialii lui Dinamo au considerat că e mai bine pentru toată lumea să fie internați pentru supraveghere, având în vedere că aceștia au acuzat dureri și stări mai accentuate de oboseală.

Ceilalți trei sunt pe semnătură acasă: Vali Lazăr la Ploiești, iar Mrzljak și Grigore la București. Restul jucătorilor de la Dinamo sunt în izolare și așteaptă să vadă dacă au voie să se antrenze în grup și să vadă când se pot testa.

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Pe cine se bazează Dinamo, după ce șase jucători s-au îmbolnăvit cu COVID-19 » Probleme mari pe două posturi + cum ar putea arăta echipa de start

Pleacă Gigi Mulțescu?! Ce a declarat antrenorul: „«SMURD»-ul nu mai poate să facă față unor asemenea provocări”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
creeperno
creeperno  •  16 Iulie 2020, 23:02

Bagam juniorii in locul lor si jucam calumea

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  16 Iulie 2020, 18:27

sa se renunte la ei definitif !!! disciplina maxima sau liga secunda !!! vrem DEMISIA lui balanescu , danciulescu si trandafir !!! DEMISIA !!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close