FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

Dinamo, reacție surprinzătoare în scandalul cu Magaye Gueye » „Câinii” îl atacă pe Pablo Cortacero în comunicatul oficial

Într-un comunicat oficial, Dinamo îi ia apărarea lui Magaye Gueye (30 de ani, atacant), după imaginile virale cu francezul care au apărut în spațiul public. +29   FOTO
Într-un comunicat oficial, Dinamo îi ia apărarea lui Magaye Gueye (30 de ani, atacant), după imaginile virale cu francezul care au apărut în spațiul public.

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 ianuarie 2021 20:57 / Actualizat vineri, 15 ianuarie 2021 21:22

Într-un comunicat oficial, Dinamo îi ia apărarea lui Magaye Gueye (30 de ani, atacant), după imaginile virale cu francezul care au apărut în spațiul public.

  • CONTEXT: Gueye a acuzat probleme musculare și n-a evoluat în meciul cu Hermannstadt, câștigat de Dinamo cu 2-0;
  • Atacantul francez are o răfuială cu Pablo Cortacero, căruia i-a adresat cuvinte jignitoare, într-un video din jacuzzi, în care mai apar și două femei - detalii, AICI.

Dinamo îi ia apărarea lui Magaye Gueye

Concret, în informarea publică, Dinamo pune comportamentul reprobabil al lui Gueye pe seama problemelor financiare din club. Mai mult, comunicarea oficială îl pune la zid mai degrabă pe acționarul majoritar al clubului, Pablo Cortacero!

„În spațiul public au apărut imagini regretabile cu unul dintre jucătorii aflați sub contract cu Dinamo. Traversăm cu toții momente dificile, pentru unii jucători chiar unice în carieră, așa că frustrarea poate duce la accidente nefericite, cum este cel la care ne referim. Episodul în cauză este mai vechi, s-a petrecut în urmă cu aproximativ două luni. 

Magaye Gueye înțelege perfect că Dinamo și suporterii săi nu sunt vinovați sub nicio formă pentru comportamentul absolut iresponsabil al acționarului majoritar. În consecință, Magaye Gueye regretă episodul în cauză, unul care aduce prejudicii serioase imaginii clubului și își prezintă totodată scuzele”, se arată într-o postare pe Facebook a clubului Dinamo.

Scandal la Dinamo cu Magaye Gueye

Fiecare jucător are modul lui de a protesta împotriva finanțatorilor de la Dinamo. Unii și-au depus memorii și au plecat, alții au trimis un ultimatum. Magaye Gueye a ales să îi sfideze, printr-o petrecere exuberantă. Într-un jacuzzi, alături de două femei în costum de baie care își etalează formele, una dintre ele fiind fotomodelul Laurette. 

Atacantul francez folosește un limbaj licențios la adresa șefilor.„Nu sunt plătit de Dinamo și mă doare în p*** de ei, ai văzut? Ai văzut, ai văzut negro... Astea două sunt curvele mele, ai văzut? Îmi bag p***! Așa este frate, așa joc eu fotbal! Înțelegi?”, sunt cuvintele rostite de Magaye Gueye, conform Prosport. 

+25 FOTO
  • FOTO: Laurette Atindehou

 Magaye Gueye vrea să rămână la Dinamo și își cere scuze

Este absolut regretabil comportamentul meu, genul ăsta de excese nu mă caracterizează și înțeleg că scuzele poate nu vor fi îndeajuns. Însă e tot ce mai pot face, din păcate, așa că rog clubul, acționarul DDB și pe minunații suporteri ai lui Dinamo să accepte scuzele mele, exprimate fără rezerve. În acest moment, mintea mea este doar la revenirea pe gazon, alături de colegi. Mulțumesc!
- Magaye Gueye

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Dinamo are un nou manager sportiv! Personaj controversat: la un pas de bătaie cu un jucător + DIICOT l-a acuzat de „constituirea unui grup infracțional organizat”

A 8-a plecare de la Dinamo » Juan Camara și-a luat adio de la colegi!

Playtech: INCREDIBIL! Ce face acum femeia care l-a părăsit pe Mihai Neșu! E halucinant ce se întâmplă


Comentarii (4)
22cea
22cea  •  16 Ianuarie 2021, 03:23

Scandalul a fost doar aici in goana dupa cancan . Mai incercati domnilor ziaristi !

alb.albastru
alb.albastru  •  15 Ianuarie 2021, 23:02

In 3 etape o sa vine guye asta sa joace *** ca pleaca toata lumea haha!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

creeperno
creeperno  •  15 Ianuarie 2021, 22:31

Domnul Cortacero rezolva zilele astea cu banii. Pana pe 21 sigur intra

Vezi toate comentariile (4)
Comentează